Chrome Pointer

Musik från gamla tider

   Leonardos jukebox
 
   Jag har alltid gillat Leonardos och är jätteglad över att stället är tillbaka, men jag måste erkänna att jag var liiiite besviken över att musiken från Star Academy-spelen inte spelades på jukeboxen. Förstår att spåren är gamla som gatan och SSE kanske inte har licenser/rättigheter för just de spåren längre (eller det kanske de har, vad vet jag hahah), men det hade verkligen varit nice med ännu mer nostalgi. Bara för att, liksom.
 
   Här har ni tre av de fyra låtarna från Star Academy, om ni glömt hur de låter!
 
 
 
 
   Fun fact: Tänkte göra en likadan video för låt nummer 4, men timingen på klippen var totalt kaosartad och det gick inte att göra samma sak som med de tre första. Sååååå här är låten i ett "tråkigare" format! (Och man ser lite här och var att karaktärerna buggar ur i sina moves, vilket var varför det inte gick att göra en vettig video av det spelet hahah)
 


Ylva

Synd

Eva Bunnyland

Älskar Star Academy låtarna, särskilt dom två sista! ;D I Don't Have The Time och You Don't Know tycker jag båda är superbra låtar... :)

Tove Appledotter

Hej Esme! Detta har inget med Star Academy att göra men har tips på en rolig grej du skulle kunna göra och som nog skulle kunna uppskattas av många.

Jag tex söker kanske efter klubb men det är så svårt att hitta klubbar eftersom jag bara kan namnen på dom "kända". Det hade varit roligt ifall du kunde göra ett formulär, antingen här på bloggen eller Jorvikipedia där man kunde skicka in en länk på sin klubbs hemsida eller så. Då kunde man lätt hitta en ny spännande klubb om man sökte efter det.

Kram/ Tove

Svar: Skulle vara jättetrevligt med något sånt, men tyvärr kräver det så sjukt mycket jobb! Spelare upplöser klubbar varannan dag och sak få in ny info i såna här listor och jag tyckte det var jobbigt nog att ha en lista med bloggar som jag ahde separat här på blgogen ett tag. Ingenting för mig, det blir tyvärr för mycket jobb för alldeles för lite utdelning :)
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Blev sååå besviken när det var Raptors musik som kom ur jukeboxen :(

Svar: Fast var det itne musiken från discot?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.