Chrome Pointer

Yoho!

   Jag var på väg att fortsätta genom att skriva "big summer blowout", men något måtta får det lov att vara.
 
   Jag har fortfarande inget särskilt att göra i SSO och just nu sitter jag typ och hoppar på stället och väntar till morgondagen. Lite då och då filar jag på lite blogginlägg i utkastet, men jag har inte riktigt något att säga just nu och därmed vet ni det om ni tycker att uppdateringen är mycket lägre än vanligt :)
 
   Jag har mest lust att spela Pokémon men eftersom jag är ledig i morgon känner jag att jag ska jobba lite så att jag inte behöver ha dåligt samvete över att vara borta mitt i veckan, haha. Så länge kan vi kanske roa oss med att dela med oss av framsteg i Pokémon GO?
 
   Jag är level 17, har sett 78 Pokémon och fångat 76 (en Tentacruel och en Dragonair har flytt från mig, buhää). Jag är med i Team Mystic och har sedan start fångat 518 Pokémon! Så, nu är jag nyfiken på att höra hur det gått för er! :)






Jennifer Purpleheart

Är i level 12 på Pokémon Go, har fångat 47 olika och sett 49, en Scyther och en Jynx rymde när jag försökte fånga dem..x)

Zoe Summerweb

Hej Esme! Det är så att mina kategorier funkar inte på min blogg. Jag har samma design som du och har upptäckt kodfel men har ingen aning om vad som är felet nu! Finns det någon möjlighet att få hjälp lite med detta? Är det isåfall lättast att nå dig via mail? :)

Svar: Verkligen jätteledsen, men jag har försökt hjälpa flera utan att hitta felet. Jag kodade bort det på min egen blogg, men jag minns verkligen inte vad jag gjorde och vet inte hur man ska lösa det :/
Esmeralda Silverforce

Zoe Summerweb

Tack ändå! Det ända jag kan försöka göra är helt enkelt att försöka hitta felet! Önska mig lycka till! :/

Amedo

Lvl 14 har nånting med 100 pokemons (har skickat iväg en del dubletter) och vissa flyr då och då..

Alanis Moonstorm

Jag är i level 15, har fångat 64 och sett 66. Abra och Dewgong har smitit ifrån mig... :(
jag har kläckt 26 ägg, fångat totalt 354 pokémon, utvecklat 16 pokémon, besökt 243 pokéstops.. typ så.

Bor dock i en mindre stad så har inte så stor variation.

Alanis Moonstorm

Och ja! Ofc! Jag är med i Team Mystic! Bästa teamet.

Svar: YO MYSTIC!
Esmeralda Silverforce

Hannah Swordstar

Level 10, och självklart Team Valor!

Svar: Aw, Mystic? :(
Esmeralda Silverforce

Minna Silverhill

Är i level 2 och har typ 6 pokémons hah, är lite nybörjare men det går snabbt framåt iallafall!

Drusi Swordbaker

Jag ä i lvl 16 och det är väldigt vanligt hos mig att Pokemons smiter. Har 45 Pokemons, min bästa är en Lapras med 1044 CP. Självklart är Team Mystic, bästa teamet ever! :D

Svar: MYSTIIIIIIIIC
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Level 3, har 8 Pokémon men många är likadana så jag har fångat 5 sett 5... Inte med i nåt team. Det finns typ ingen Pokémon alls där jag bor (bor i en by typ 10 km från stan) men ska till stan nu så kanske hittar nån till Pokémon...

Lilly Underwood

Jag är level 19, har 72 Pokémon men har missat en. Clefable sprang iväg..
Bor i en rätt liten stad så det är inte särskilt intressant på Pokémonfronten, men idag ska vi till en större och jaga, då attans ;)

Min bästa Pokémon är en Vaporeon, CP1578, tätt följt av Seaking CP1037 och Slowbro CP934.

Team Mystic såklart!

Svar: GO MYSTIC!
Esmeralda Silverforce

Monique appledotter

Är i level 2, har fångat 4 en har smitit och jag har 2 ägg. Och så har jag besökt ett pokestop(vet inte om det är en pokestop eller ett🤔)

Quinn Catforce

Hur hittar/får man ägg?

Svar: Genom att gå till Pokéstops!
Esmeralda Silverforce

Juana Flowerbell

bra val där med team mystic det är bäst!

Vilda Snownight

Vill också bo i Stockholm, det finns inte så många pokémons eller pokéstops dör jag bor men jag kämpar på och är i lv 10 just nu :D

Btw jag är också low-key nörden i mitt kompisgäng haha. Ingen av dem har spelat pokémon förut men de tycker Pokémon Go är kul iaf. :)

Wilma Ponylund

lvl 20 sen start fångat 789 st och har 163 <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.