Chrome Pointer

YAY!

   Jag har det så sanslöst stressigt på jobbet just nu, men samtidigt har jag rätt kul. Eller rätt kul, livet går rätt bra just nu! Man blir bara lite extra trött så jag hoppas att ni har tålamod med mig nu i denna lite segare period! Vill ju skriva och hålla igång, men det finns inte riktigt ork just nu. Fortsätt hemskt gärna att skicka in förslag på inlägg om ni har några, chansen finns alltid att inspirationen vaknar till liv.
 
   Penny och Darkrai
 
   Medan jag gråter lite över min ekonomi och ger in för att testa det coola spelet Abzû tänker jag ställa samma fråga som jag i morse ställde i en stor SSO-grupp på Facebook.
   SSO släpper ju en massa nya hästraser varje år, men förr eller senare kommer raserna förstås ta slut. Inte än, men om spelet håller sig i fem år till så kanske det blir lite knapert. Vad ser ni att det skulle kunna komma för hästraser?
   Jag hoppas lite på Noriker (påminner om Ardenner men är ofta tigererad) och Haflinger, annars bryr jag mig inte särskilt mycket. Men frågan är intressant; för det finns ju inte obegränsat antal hästar innan man ser sig in på rätt okänd mark med hästar man inte känner igen i första taget...






April Goldfall

Haflinger vore underbart *-* Det vore kul med fler ponnyraser, även om det är lite trist att de är lite långsamma.

Rebecca Bluenose

Ja! Haflinger är min favvo ras! 😍😍😍

Rebecca och Daisy

De finns ju inte oändligt med hästraser men de skulle alltid kunna ladda upp samma ras bara med fler olika färger, för jag menar färg kombinationer är de nästan aldrig ont på! Så många olika färgs hästar som de finns så borde inte ideerna ta slut i första hand!

Emmy Mightystorm

Jag skulle vilja ha Gotlandsruss och Konikponnyer :)

Förresten, jag har valt "Kom ihåg mig!" här vid kommentarerna, men ibland när jag trycker på mitt namn så liksom tas det bort när jag skickar kommentaren, vet du varför det händer och så?

Justine Greennose

En dröm för mig hade varit om det hade kommit drumhorse och/eller percheron till spelet, dock hade jag blivit jädra glad om dom kan uppdatera Nordsvensken.

Allison Underhurricane

En dröm för mig skulle vara Finsk häst och FWB (finnish warm blood) 😍 Tänk finsk häst med dagens underbara grafik ❤️

Meja Swiftwater

Jag skulle också vilja ha finnhästar😍

Saga Diamondbridge

Gud vad jag vill ha New Forest rasen till spelet, första gången jag red på riktigt så red jag på en skimmel med mörk man 😍

Charlotte Masterwater

Scwarzwaldhästar kan vara så sanslöst snygga. ( Sen har de nog det mest svårstavade namnet på hästras som finns, men det gör inget). Det är en lite kraftigare häst, jag vet inte så mycket om den mer än att jag hade en liten schleich häst som var den rasen. Den kan vara en del färger om jag minns rätt men det mest karakteristiska är mörkt brun kropp, med en ljusgul man. Vet inte vad färgen heter men de är så sanslöst snygga! <3

Emma Mousefall

När hästraserna tar slut så vill jag ha en hippogriff :D

a n n i k a

Jag vill så gärna ha uppdaterade fjord hästar!!

Quinn Catforce

🐴Finnhästar! Har redan reserverat ett namn ifall det skulle komma sådana! De skulle vara lite som nordsvenskarna/tinkerhästarna fast i en uppdaterad Verision och med kortare tjockare och fluffigare man och färgerbq skulle vara; 2 st fuxar i lite olika nyanser och med olika tecken (jag vill ha en fux med lite ljusare man än själva pälsen och så ska det finnas mörkare/bruna slingor i man och svans, man som delas så en del är på vänstra sidan (bara några slingor) och resten på högra, en liten stjärn i pannan som inte syns av den jättefluffuga pannluggen och en Kronrand på vänstra bakhoven! (Så ser min halvfoder häst ut!😍🐴) 😂) en mörkfux och en brun typ!👍🏻
🐴New forest ponnyer! Lite större än Welsh och jorvikiska ponnysarna men inte så stor som en stor häst! Kanske lite som islänningarna fast inte den modellen!
🐴Shetlandsponnyer, inte att rida på då såklart, kanske man skulle kunna köra/ göra tricks med dem i cirkusen? Man skulle få mycket mer användning av den då!
🐴Sånadär hästar med lockig päls kanske? Det skulle va kul! Nånting Curly heter de väl?
🐴 Amerikanska varmblod! En helt vanlig brun utan några tecken alls förutom typ en Kronrand på ena bakhoven! (Min bffs häst ser ut så och hon är ett Amerikanskt varmblod!)
🐴 En uppdaterad Verision av typ alla de gamla "starhäst modell" hästarna, men främst Achal teke'n, den guldiga hästen avse gamla liknar jättemycket en häst som jag känner irl! Men en uppdaterad Verision skulle behövas för att jag ska vilja köpa den!

Amanda Silverlord

GE OSS LIPIZZANERS, var det inte så att de var en av de första raserna vi skulle få? Har jag fel?

Drusi Swordbaker

American Curly! :D Nemen asså vill så gärna ha den i spelet, det skulle va så mysigt *-* Har en sådan irl såe x)

Ronja McKnight

Uppdatering på de flesta lär väll hända när raserna "tar slut", vi har ju redan fått Urhästar :)
F.ö hoppas jag på ardenner, haflinger, travare, svenskt halvblod medmera. Framtiden kanske bjuder på korsningar?

Stina graylee

Uppdaterad arabiskt fullblod! Den gamla tycker jag ser lite stel ut vilket inte stämmer in på araden irl👌🏻

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.