Chrome Pointer

Wow, vilka hästar!

   Nu var det alltså dags för den Frisiska Sporthästen att uppdateras! Wow, jag tycker att färgerna är jättesnygga. Dock skulle jag ha gillat den ljusgrå ännu mer om den varit ljusare, för den ser liiiite för jämn ut i färgen för att vara så mörk. Min favorit är nog den mörkgrå, men alla är fina. Jag är fortfarande inte helt såld på gångarterna, men det är nog som mycket annat en vanesak och jag lär säkert köpa någon i framtiden ändå.
   Att det finns de som klagar över att de har samma kroppsform som Friesern tycker jag tbh är löjligt. Det är meningen, för att man ska få chansen att köpa hästarna i Frieserform i andra färger. Ergo, en Frieserkorsning. De har ju ändå inte hovskägg. Om det kommer nya Andalusiers som har samma kroppsform ser ni en reaktion från mig, men jag hade väntat mig att det skulle bli såhär med sporthästen och jag tycker det är bra. Det enda är att jag hemskt hemskt gärna skulle vilja se de gamla sporthästarnas färger på de här nya hästarna, särskilt den som min Porthos har. Jag tror det skulle vara det som gör att jag faller helt för de här hästarna, haha!
 
   Esmes Frisiska Sporthäst Porthos
 
   I övrigt? Har inte så mycket att säga. Jag utvecklade en Staryu och en Poliwhirl på Pokémon GO idag?
 
   I morgon får jag lön så jag tänkte faktiskt köpa ett spel på Steam för första gången ever, hehe. Det som gäller är ett spel som tipsats om från Renee Bluebridge, ett som heter Abzû. Det ser helt magiskt ut (se Renees video från spelet HÄR) och jag är sjukt tagg på att prova det! Jag måste betala en massa räkningar idag men jag kanske knappar hem det redan ikväll, om jag har några slantar kvar utanför mitt sparkonto x)
   På tal om spel under vatten är jag helt besatt av Abyssrium, men det är ett spel jag ska prata om separat :D






Alexandra

Åh vad kul! Skriv gärna sen vad du tyckte om spelet :)

Zoe Summerweb

Åh, Abzû. Verkar som ett helt fantastiskt spel som tyvärr inte funkar på min dator. Få hopppas, och hoppas ännu mera att det kommer på Mac i framtiden. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.