Chrome Pointer

WOOOO bilder!

   Jag upptäckte häromdagen att det faktiskt går att infoga bilder i sina verk på AO3, så jag gick igenom allt jag skrivit och petade in bilder där jag hade något passande. Bara en kul grej då man läst igenom hela alltet!
   Förutom det finns det två nya verk som jag lade in i lördags - ni kan läsa om öppnandet av Gyllenåsarnas Dal HÄR och om första mötet med Haydens husdjur Alberta HÄR.
 
   Ilskna bin var en del av historien med Alberta - en annan bild går dock med den historien.
 
   Jag arbetar mycket med text just nu iom både bloggen där jag förbereder för nästa semester + mitt vanliga jobb, men det är inte omöjligt att det snart kommer fler tillägg på AO3. Jag är en sån som gärna sätter mig och börjar skriva sånt här mitt i natten - då är inspirationen som störst!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.