Chrome Pointer

Wiho!

   Idag vågade jag mig in i en BR-butik och frågade en tjej som såg snäll ut (jag är totalt livrädd för att be om hjälp i butiker, haha) om Nintendos BR-event där det ges ut en Arceus till Pokémonspelen ORAS och XY. Med mig hem fick jag tre koder som var och en ger ut en Arceus på level 100, strålande! Konstigt ändå att man bara fick max tre, eftersom det är fyra spel, men jag kan tänka mig att det beror lite på att många då behåller en och byter runt övriga tre vilket leder till att fler Pokémon än The Pokémon Company vill ge ut finns ute på marknaden. Finns ju ändå en anledning till att vissa legendaries är helt hopplösa att få tag i... Sjukt kul ändå, har aldrig haft en Arceus förr!
   Jag tror att eventets sista dag är i morgon, så om ni vill ha en Arceus och inte har hämtat koder än bör ni pallra er iväg illa kvickt!
 
   Nu ska jag äntligen spela igenom förra veckans uppdrag, trots ljuset i spelet. Vill inte vänta längre!






Quinn Catforce

Jag tyckte uppdragen var ganska så roliga, lite tråkiga ändå eftersom de gick ganska fort att göra och jag trodde det skulle bli dagliga uppdrag efter det eller att det skulle bli en del av jorviks fiskeklubb, alltså så att man skulle få fiska ordentligt!
Imorgon är det uppdatering igen! Hoppas på fler hästar, det börjar väl vara 4 veckor sen sist nu! Eller?

Sabrina Eastforest

Kul att du fick koden! Ska se om jag kan få den idag :) kollade upp eventet på BRs hemsida och tydlgen har det haft det hela det 'här året du kan läsa om det här http://www.nintendo.se/arkivet/promotions/pokemon20

Svar: Det är många olika event under hela året, så Arceus fanns/finns bara tillgänglig under en månad! Tyvärr misade jag en Darkrai för att jag var för feg för att gå dit...
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Jag ska dit snart och skaffa mig en Arceus! De finns faktiskt kvar ända tills 31a oktober, men ska pallra mig dit så snabbt som möjligt ändå så det inte tar slut :D

Svar: Enligt Serebii var idag sista dagen!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Fast på svenska nintendo-sidan står det 31a oktober?? Det är sista dagen för USA fast här i Sverige puttrar vi vidare

Svar: Jag vågar inte lita på annat än Serebii hahah, det ända jag vet är att koden gäller till 30 November!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.