Chrome Pointer

Tjo ni...

   Är fortfarande lite nere efter incidenterna i chatten och har därmed ingen direkt lust att spela SSO. De nya uppdragen verkar jättespännande, men eftersom jag avskyr att spela i SSO's kvälls/nattljus så får jag vänta lite till innan jag kan prova på dem.
   Egentligen skulle jag ha spelat in videor den här veckan eftersom det är min sista vecka som ensam hemma, men jag har inte orkat med det. Ingen lust alls och jag har kommit hem sent varje kväll pga jobb och Pokémonjakter på vägen hem. Från och med i morgon ska jag dessutom börja stanna till hos en kompis på vägen hem och hålla hennes undulater sällskap, så då blir det ännu senare. Aja, det är ändå så lite som händer i communityt och man märker både på videovisningar och bloggstatistik att det inte är så mycket människor som följer mig just nu heller, så då tycker jag inte att det gör mig något att chilla lite. Jag mår inte sådär jättebra överlag, så det är väl lika bra!
 
   Hoppas ni har det bra så länge!






Allison Goldhand

Hoppas du mår bättre snart!
Kram <3

petra nightwatcher

Hoppas du mår bättre snart! Du är bäst på Youtube kollar på dig varenda dag! <3

Minna Moonschild

Hoppas du mår bättre snart!
Tycker du är väl värd en paus från video-inspelningarna, du gör ett jättebra jobb.
Tror du kommer gilla dom nya uppdragen tillsammans med Hawaii Jones.
Vart så glad när jag läste på SSO:s nyhetssida att uppdateringen innehöll nya arkeologi-uppdrag, älskar att gräva fynd. <3

Tilde Darkstorm

Åh. Jag vet att det inte hjälper när folk säger att det kommer bli bättre, för man tror inte på det själv. Så jag vill bara säga såhär; Du är tillräckligt stark för att ta dig igenom en depp-period. Det har vi märkt. Så vi hörsnär du mår bättre, du förtjänar lite ledigt! :)

Tilde Darkstorm

Hörs när*

eja_dar

Esme det var för din inspererand inlägg som gjorde att jag skapade min blogg! jag började läsa din blogg och i tisdags så skapade jag min alldeles egna blogg! jag har ju dock en helt annan typ av blogg än din men jag skulle aldrig förstått att blogga var skoj utan dig. S


Rose Shadowlee

Man tycker ju att sommarn ska komma med glädje och roliga dagar, men även jag har känt mig rätt dåligt och det är då man vill att saker ska hända på SSO. Men men. Hoppas du mår bättre snart i alla fall. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.