Chrome Pointer

Star Stables första app

   Sorry för uteblivet om det här igår, men jag var ute på upptåg och var hemma sent ^^'
 
 
   Igår släpptes SSO's första app, Star Stable My Friends and Horses, i AppStore över hela världen. Appens namn är imo lite missvisande, men eftersom det sägs att appen kommer uppdateras med nya funktioner kan jag tänka mig att det blir ändring på det?
   Appen utgör en samlingsplats för spelets nyheter (man kan läsa dem direkt i appen - jättesmidigt), man kan skicka brev (men enbart till sina vänner, vilket typ tar bort hela syftet med funktionen eftersom folk hellre chattar med än skickar brev till sina vänner) samt peta i en kalender. Enbart klubbledare och klubbägare kan dock ändra i kalendern, eftersom det i huvudsak är en klubbkalender. Jag frågade SSO om det igår, då en kompis till mig inte kunde redigera kalendern och vi förstod inte varför, men vi fick svaret att det ska ändras framöver så att alla kan ändra i sin egen kalender.
 
 
 
   Missförstå mig rätt, jag tycker det är askul att SSO har släppt en app, men den når inte hela vägen fram än. Nu finns den t ex bara på fyra olika språk (svenska, engelska, tyska och polska), vilket tyder på att det är ett tidigt skede då spelet finns på... vad är det, tolv olika språk? i dagsläget. Det är alltså tydligt att det är långt ifrån klart! Dessutom finns appen än inte tillgänglig för Android, utan det släpps nästa vecka. Många gnäller på det, men jag kan bara föreställa mig hur mycket trassel det måste vara att lansera sånt här på olika system. För att inte tala om vilket tryck det blir då folk upptäcker appen? Jag har sett massa kommentarer om att spelare inte kunnat komma in på appen, vilket troligen beror på överbelastning.
 
   Hoppas nu verkligen att den här appen fortsätter utvecklas till något riktigt bra! Vore det inte så skönt att kunna köpa stallhjälp i en app...? Drömma kan man ju alltid!
 
   All tillgänglig information om appen finns just nu självklart på Jorvikipedia, så om ni vill läsa mer kan ni kika in HÄR!






Quinn Catforce

Ja! Köpa stallhjälp och kanske ta hand om hästarna om man inte vill ha stallhjälp?! Och köpa sc/Starrider därifrån? Massor av idéer ploppar upp i mitt huvud nu!😂

Rosalie Shadowlake

Jag blev själv besviken, hade i mitt excitement trott att man skulle kunna spela via appen... :(

Svar: Haha, kan förstå hoppet men det finns inte en chans på miljonen att det ska hända. Spelet är ALLDELES för tungt för en telefon!
Esmeralda Silverforce

jane Candlenose

jag tycker appen verkar bra dock kan ja inte ladda när den på min mobil för det funkar inte pga har en iPhone 4 <3

Lova Winterside

En sak jag upptäckt med appen då det gäller brevfunktionen i appen är att cencuren är annorlunda, jag kan tex inte skriva "bra" troligtvis för att det betyder bh på engelska. Tycker de veklingen borde fixa cencuren så att den är på ens eget språk.

Amedea Misthaven

Appen verkar inte funka helt för mig, när jag hade på notiser så spammades jag av brev från min kompis som uppenbarligen inte skickade 50 brev..

Victoria Ironfire

Jag är också lite besviken att man inte kan chatta och att man bara kan breva sina vänner. Men den kommer förmodligen utvecklas. Allt måste ju ha en början någonstans, eller hur.

Tilde Darkstorm

Jag har en IPhone och har testat appen, en mycket bra idé! Men jag kan förstå de som gnäller över att det kommer till android nästa vecka, för nästa vecka så avslutar de SC-tävlingen. Och för att vara med i den så måste men ha appen. Just det faktumet gör att jag blir lite smått irriterad för att SSO inte kan vänta med tävlingar tills alla kan vara med :/

Svar: De kommer ju inte välja vinnare förrän appen släppts även till Android, det har upprepats många gånger i kommentarsfältet på Instagram!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Åå okej, tack för att du rättade mig :)

Isabel Loudforest

Hej Esme! Skulle du vilja göra något slags samarbete med mig på något sätt?❤ PS. Älskar dig

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.