Chrome Pointer

Som en levande zombie!

   Jag hade en lång men hemskt rolig dag igår. Det ska berättas mer om senare, då jag vet mer om dagens resultat :D Nu är jag så himla trött efter att ha rest mycket och kommit hem sent, så jag har tagit lite sovmorgon för att hinna ladda om innan det är dags för vardag igen.
 
   Idag är det ändå onsdag! Spännande att se vad som händer i uppdateringen, Jag är ganska förhoppningslös utan tar glatt emot vad som! Jag hoppas särskilt på att vi ska få veta svenskt releasedatum på SSO's första app...
 
 
   Btw, nu har jag två dagar i rad blivit kallad elak och förolämpad på andra sätt i globalchatten. Därmed tänker jag påminna om att jag har en diagnos som heter Aspergers som innebär att jag har vissa svårigheter med social interaktion - och därmed ber jag folk att backa undan då det blir för mycket för mig. Om det är så otroligt svårt att respektera kan man verkligen undra vem det är som är elak...






Quinn Catforce

Hur kan folk kalla dig elak?! Hur kan någon kalla vem som helst elak om man i te känner personen?!😳 De borde tänka på det där som man hela tiden tjatade på när man var liten: "Den som sa det, den kan va det!" Heja Esme!🙂👏🏻

Maja Biggren

Keep up the good work :)

Maja Biggren

De nya onsdagsuppdateringarna är uppe på SSO hemsida :) spännande :)

Valle

Att folk yttrar sig om sådana åsikter utan att känna en är tragiskt, usch för avundsjuka och elaka personer. Peace in globala please.

Amanda Rainwood

Det är så vidrigt när folk inte kan acceptera när man sätter gränser eller säger ifrån. Jag har själv Aspergers och förstår vad du menar, det är inte lätt att leva när omvärlden inte kan respektera när man säger ifrån (hade en släkting som prompt skulle hålla på och krama mig även fast jag är sjukt obekväm med det, och det värsta är att denne visste att jag inte gillade det men fortsatte gång på gång bara för att retas, just för att personen visste att jag var så obekväm).

Låt inte okunniga dumskallars dåliga beteende trycka ner dig, de är uppenbarligen inte mogna nog för att förstå och ta ett nej. Du är så mycket bättre än dem.

Take care!

Lilly Underwood

Jag har också en Aspergersdiagnos. Känner igen det där med att det kan bli "för mycket", och då är det faktiskt inte riktigt ens egna ansvar att se till att det inte händer för allt man gör är ju att.. vara ute i samhället, som vilken människa som helst.

Avskyr när folk ska hålla på och pusha saker de inte har någon aning om. Ber man att folk ska backa/lugna ner sig/etcetera, då måste sagda människor kunna respektera det - vilket är deras ansvar som medmänniskor. Kan ju lova att människor med tex Aspergers försöker så gott det går även fast det inte alltid går, då måste andra parten kunna det också.

*cyberhug* ha en bra kväll, Esme!

Rebecca och Daisy

Du skall inte bry dig vad andra säger, iallafall så märks de inte i din blogg att du skulle ha aspergers då du formulerar dig själv jätte bra och för klart fram dina åsikter. Sen kan de ju hända att de är yngre i chatten som antingen inte förstår hur du menar och tänker eller som bara tar allt personligt. Iallafall så älskar vi att läsa din blogg o du verkar vara en jätte trevlig person! :)

Alanis Moonstorm

Varje gång jag har sett dig i global så har du varit både respektfull och trevlig. Tyvärr har vissa spelare jävligt svårt att fatta att man inte är elak bara för att man inte vill släppa allt man gör själv för att ställa upp på deras önskemål, oavsett om det är för att visa var de ska i en quest eller för att ta en bild eller något annat helt onödigt. Ta inte åt dig, det är bara de som är ouppfostrade, bortskämda småglin.

Iris Highgarden

Har själv Aspergers och undiker gärna dsundikeroftast en sociala biten av spelet, oftast ignorerar jag chatten.

signe swordstar

Dom som kallar dig elak är helt borta! Du verkar vara en jätte snäll person! Fattar inte hur folk kan kalla dig elak!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.