Chrome Pointer

Pusta ut!

   Jag har haft en riktigt intensiv vecka nu, tillbaka från semestern, och det är så skönt skönt skönt att det är helg och att jag äntligen har tid att göra vad jag vill! I morgon tänkte jag satsa på att äntligen redigera igen, har saknat det så mycket! Nu får det vara slut på sena kvällar då jag är ute och springer och har ett liv, jag behöver lite lugn och ro framför Photoshop x) Det närmaste målande jag kommit den här veckan är att måla naglarna.
 
   De bloggar jag följer (vilket är typ alla jag kan hitta) börjar långsamt livas upp igen nu då hösten typ är här, så SSO känns mer levande. Jag har fortfarande inga jätteidéer att skriva om på g, så jag kommer rota igenom mitt utkast och se vad jag hittar där. Även om det fortfarande känns lite dött i spelväg nu så vet man ju att det bästa kommer snart. Hösten är alltid den tiden då mest händer på SSO, med nytt område, ny funktion (i år är det ju hemstallet, om det nu räknas som en funktion) samt hela det enorma julfirandet. Även om det är svårt att hitta på nya saker att skriva om just nu kan jag ju lova er att det blir ändring på det då nya grejer kommer till Jorvik ;)
 
   Esme och Glòin - visste ni att jag tycker den här jättekorta vägen är en av de charmigaste platserna i hela spelet? Älskar att det är en rätt trång stig, det känns så realistiskt jämrfört med alla andra vägar på Jorvik som faktiskt är väldigt breda!






Quinn Catforce

Var är den där stigen på bilden?

Luna Friendstreet

Undrar också vart stigen är, kan inte minnas att jag har sett den förut? :)

Justine Greennose

Är det stigen under stenbron vid De glömda hedarna?

Amedea Misthaven

För er som undrar: Stigen är vid Väktarnas Dal i Epona!

Eva Bunnyland

Köpte min första islandshäst + engelskt fullblod igår eller i förrgår (Dålig på att hålla reda på dagar XD) men jag tror det var igår... Jo, nästan säker på att det var igår!
I alla fall är jag jättenöjd! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.