Chrome Pointer

Morgonsol

   Esme och Melody
 
   Idag ser ni inte så mycket mer av mig, för jag är ledig från allt vad vardagsliv heter och drar till skogs! Jag är tillbaka igen i morgon ^^
 
   (Pst! Har ni sett den nya sidan på Jorvikipedia? Jag tror den är av intresse för många av er... kika in HÄR!)






Luna Friendstreet

Åhh vad häftigt med en Star Stable-app! :D Ska bli så kul att testa den när den släpps här!

Amanda

Trist att dom inte släpper till Windows phone med :/

Svar: Är inte Windows phone ganska ovanligt, sådär spontant? Jag hade på riktigt helt glömt att det ens existerade innan du nämnde det här, heh...
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Jag hade rätt! Enda sedan Star Stable la ut att de sökte apputvecklare så har det känts som att de skulle släppa en app. Får hoppas att den kommer till Sverige snart, kan inte vänta..m

Zoe Summerweb

Åh, vad kul! Kan inte vänta tills den kommer till Sverige! :)

Savannah

Några i min klubb har den

Svar: Wait whut? Har de tagit sig in på Australiens AppStore?
Esmeralda Silverforce

Neo

Hoppas den fungerar för liiite äldre androids bara : ( är depp nog att jag inte kan spela pokemon go som alla andra :( haha. orka vara arbetarklass.

Alanis Sealord

Åååhh längtar redan!!!!

Valle

Tycker den låter bra, men inget som skulle intressera mig tyvärr. Men sjukt kul att dom har kommit så långt att dom säljer saker OCH har skaffat en mobil app! Tycker dock det är konstigt att dom släpper den först i Australien samt New Zeeland istället för starstables födelseplats (sverige!))

Svar: Jag tycker nog inte det är konstigt ändå! De har sagt att appen är en testversion. Spelet är vad jag förstått inte lika stort i Oceanien som det är i Europa, och därmed är det möjligt att de vill börja med att testa appen på en mindre publik för att se hur bra den håller upp.
Esmeralda Silverforce

Savannah

Dem har utländskt konto, på nåt sett

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.