Chrome Pointer

Jösses

   Jag har haft en sån där dag där man bara gjort typ en halvtimmes riktigt jobb och i övrigt har jag enbart suttit i olika möten. Det leder till att man blir trött och seg och nästintill zombiefierad då man stapplar hem från jobbet sent på eftermiddagen!
 
   Jag vill skriva, men jag har jättesvårt med inspirationen. Hela communityt känns rätt dött också, då har man ännu mindre lust att hitta på något skoj. Jag började redigera en bild i helgen men mitt Photoshop fick spunk och stängde ner sig innan jag hann spara bilden. Allmänt trist oflyt helt enkelt!
   Ni får alltså jättegärna kasta in förslag på inlägg, allt för att locka fram lite inspiration.
 
 
   Här har ni btw dagens video - del 1 av PennyGirl: Episod 3!
 






Lea

Hej! Skulle var kul om du kunde skriva ett inlägg om detaljer i grafiken, hur dem skulle kunna förbättras, redan befintliga detaljer, och ja det mesta! Tack!

Charlotte Masterwater

Skulle vara kul att höra vad för nya hinder du skulle vilja ha i spelet, konspirationsteorier, vad du tror kommer hända med vissa NPCs/områden.
Lita allt möjligt helt enkelt.

Om du känner för det så kanske du vill skriva om vad du tror en särskild NPC har för backstory.
Hur Johanna började jobba i Jorvikstallet eller hur Jasper började odla pumpor t.ex. Typ som korta små fan-fics om karaktärerna i SSO.

Ronja McKnight

Random fråga som du kanske inte har svar på. Vem fasiken är det som ritat bakgrunderna på Starstables bilder på hemsidan?
Kom och tänka på de, dom är så sjukt vackra och detaljrika,nästan fotade men mer perfekta. Jag älskar utsiktsvyer.

Svar: De kommer nog från samma företag som gjort hästarna på bilden, samt videon om Legenden om Jorvik. Vet dock inte säkert, men det är min gissning!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.