Chrome Pointer

Då var det över!

   Ja, sommaren alltså. Nu är jag hemma efter min sista semestervecka med ridlägerjobb och det är riktigt vemodigt då man säger åt häst efter häst att vara snäll i transporten innan man kliver ur den och ser dem åka iväg till sina fodervärdar för vintern.
   Jag har ändå haft en bra vecka med ovanligt mycket ridning för att jobba på ridläger (min favoritponny har varit skadad och den här veckan fick jag rida igång henne), så nu är det med rätt mycket sorg som man återgår till vardagen med storstad och inomhusjobb.
 
   Just den här veckan känns det som att jag har missat massor? Eller massor och massor, men lite stora grejer. Typ som att SSO hade uppdatering nummer 250 i onsdags (HERREGUD), och släppte en t-shirt för att fira att vi överlevt sommaren 2016 där inte allt gått 100% felfritt. Jag är jättetagg på att prova uppdragen i uppdateringen och har undvikt att läsa bloggar för att inte få några spoilers, men det är ju mörkt i spelet nu... ÅÅÅÅH vill så gärna kunna välja dygnsrytm själv, hatar kvällsljuset :(
 
   Nu då allt återgår till det normala är det dags för mig att börja skriva igen. Några idéer finns allt på lut...!
 
 
   Esme och Ash från 1 april






Alexandra

Hej Esme! Det skulle vara jätteroligt om du kunde göra ett inlägg om dina 3 favorit hästar just nu eller vilka hästar du alltid har i ditt hemstall? :)

Svar: Jag skrev om mitt hemstall och ungefär vilka hästar jag har där bara för några dagar sedan!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Vadå för t-shirt?🙃🤔😳😯😁 har nog missat nåt... Heheh!😅😂

Svar: https://www.instagram.com/p/BJP-IjJgHVi/?taken-by=starstableonline
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Ojjdå😂

Filippa Candlepie

Hej! Jag vet inte om det här klassas som bugg, men jag tror inte det. Om du går in i The Fashion Barn när det är skymning/kväll så blir det dagsljus! :D

Svar: Det är ingen bugg, det är meningen eftersom det finns lampor i stora köpcenter :)
Esmeralda Silverforce

Duska

Hej! Jag är 34år och 11mån haha och jag började spela SSO för 3 dygn sedan. Det är jättekul! Jättesvårt! Jättehärligt! Hittade din blogg alldeles nyss också. KUL!! Ska komma tillbaka ofta och läsa! Tack för fina ord om spelet!

Filippa Candlepie

Oj, jag uttryckte mig nog lite slarvigt. Jag menade då att efter att du gått ut ur affären så är det fortfarande dagsljus, alltså "utomhus" :D

Svar: Det är det inte för mig! Om det är så för dig bör du maila support.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.