Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilka är dina mest använda plagg i SSO?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Haha, det här är inte svårt!
 
   Jag har varit flitig användare av tre olika hjälmar under min snart femåriga historia med SSO. Det är liksom favoriterna, och den tidigare har bytts ut då en ny har ändrat spelet. Det är följande:
   Den första jag använde är den till höger, sedan den i mitten och nu är det enbart den till vänster som gäller!
 
   Det är liksom inte riktigt med flit, det har bara blivit så utan att jag har tänkt på det! Det är egentligen samma grej med stövlarna - jag har nog inte bytt ut dem en enda gång sedan de kom till spelet, för de är så sjukt snygga!
 
 
   Handskar byter jag aldrig heller. Förr bytte jag mellan vitt och svart, nu har jag bara de svarta fingerlösa handskarna (trots att jag alltid har de vita dressyr deluxe-vantarna i ryggsäcken, om jag nu skulle vilja svira om till dressyrryttare nån gång).
   Till byxor sett är det jeans, så sedan sist det kom jeans till spelet använder jag i princip enbart dessa:
 
 
   Jag skulle gärna byta kläder lite oftare egentligen, men det är ju ett problem att garderoben ser ut som den gör då man har så mycket kläder. Det tar ju liksom en halvtimme att bara gå igenom vad man har, eftersom man måste hovra över det innan man vet vad det är. Jag hoppas verkligen att det blir ändring på en dag, så att man lättare kan svira om till sina fina kläder!






Quinn Catforce

Jag använder alltid hjälmen i mitten, svarta proffshandskar, svarta sportstövlar och nästan alltid de där samma jeansen! Haha! Sen byter jag tröjan beroende på årstid, väder (irl😂) och schabrak!

Selma Flowerpaw

Fint! Du har en bra klädsmak haha :D

Jennifer Purpleheart

Skulle också vilja ha ett bättre och smidigare sätt att hitta kläder och utrustning i garderoben. Har samlat på mig väldigt mycket kläder under mina 3 år i spelet. x) för just nu tar mina tröjor över fyra flikar i min garderob och alla är nästan fulla x)

Valle

Tror många önskar sig en uppgraderad garderob! Tror att man skulle kunna hitta på mer outfits då, speciellt om man har mycket kläder. Då hade vinklar, färgsortering och poäng sortering varit toppen! Helst skulle garderoben likna gallerians så mkt som möjligt... Ridhjälmen i mitten har jag inte sett förut, måste verkligen kolla upp den!

Hedda Snowfire

Vad heter hjälmen längst till vänster? Har försökt kolla på sso database men hittar inte :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.