Chrome Pointer

Bäst vs minst bra?

   Notera "minst bra" istället för "sämst" - för det låter väldigt mycket trevligare. Lite positivitet!
 
   Just idag tänker jag på hästens gångarter. Häromkvällen växlade jag häst från Paint till Welsh och red runt i spelet. Om man ser mellan de två tycker jag att Welshponnyn har starkast rörelsemönster, vilket i sig inte är jättekonstigt. Paint/Quarterhästen var ju den första i den nya eran av hästar i SSO, och nu över ett år senare ökar ju kvaliteten på de nya hästarna något enormt varje gång de släpps. Grafiskt blir de snyggare, animeringsmässigt rör de sig bättre. Helt naturligt, eftersom deras skapare lär sig mer och mer hela tiden och därmed kan tänja på gränserna!
   Lite hänger förstås också på personliga preferenser; men jag tycker det är en intressant tanke!
 
   Vilka hästar i spelet tycker ni rör sig bäst vs minst bra?
 
    För min del är det Engelska fullblodet/Welshponnyn med bäst rörelser, och Quarter/Paint med de mindre bra rörelserna. Jag tycker deras snabba galopp är fantastisk och jag gillar skritten också, men traven är väldigt kort med ben som aldrig sträcks ut och den korta galoppen är enormt mycket gunghäst. Men, då det kommer till den snabbaste galoppen kan jag tycka att Quartern/Painten har en av de snyggaste i hela spelet!
 
   Esme och Artemis






Valle

Friesern! Älskar den, tycker den är så ståtlig.

Savannah

Friesern har bäst gångarter, gillar inte starthästarna eller engelska fullblodets galopp.

Lova Winterside

Älskar det engelska fullblodet och alla dens gångarter men är inte så förtjust i welshponnyn, gillar verkligen inte dens galopp men traven är ändå rätt fin. Sen så tycker jag inte att de gamla raserna rör sig så fint heller, det ser så stelt ut.

Tiffany Winterway

Jag gillar engelska fullblodet jättemycket! Jag tycker att traven och den korta galloppen ser ut som gångarter man använder sig av i dressyrprogram, när hästen travar ser det så lätt ut liksom och samma sak med galoppen. När hästen galopperar snabbt ser det mer ut som de springer i en galopp-tävling. Det ser verkligen ut att ta i då. Minns när jag var nybörjare och de engelska fullbloden nyss kommit till spelet, då var jag bara van att de starthästarna och helt plötsligt kom virvlade den snabbaste hästen jag sett förbi! Jag tycker de fått med allt till den här hästen. IRL passar den ju till alla ridsporter och det gör den även i spelet.

Tiffany Winterway

Sorry för alla stavfel däruppe! xD

Rose Shadowlee

skritt, trav och kort galopp mässigt tycker jag bäst om Welshens. Men den som har snyggast snabbast galopp tycker jag är frieserns.
Jag hoppas att framtida hästar kommer jobba mer i form i alla gångarter. ^^

Kendra Mouselee

Älskar det engelska fullblodets gångarter, det är väl i den ökade/snabba galoppen som den ser lite märklig ut, men överlag så har den ett fantastiskt rörelsemönster!

Tilde Darkstorm

Bästa gångarterna har ju Engelska Fullbloden, helt klart. Efter dem så anser jag Welsharna platsa. Sämst gångarter har Quartern/Paint och de nya Frieserhästarna. Tycker inte att de gamla hästarna har så hemska gångarter faktiskt, förutom araberna.

Quinn Catforce

Jag tycker att engelska fullblodet och islandshästen är bäst! har varken welsh eller friser så med dem vet jag inte riktigt, frisern är ju jättefin men lite stel i nacken... minst bra är nog araben, starthästmoellen och de gamla ponnysarna! Alltså de gamla hästarna!

Quinn Catforce

Då hästarna (ALLA hästar!) hoppar tycker jag inte det ser så verkligt ut, de drar ju in benen under sig fast riktiga hästar ju oftast sträcker ut benen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.