Chrome Pointer

Vita stövlar

   Ända sedan den nyaste modellen på stövel kom till spelet har jag ivrigt väntat på en vit stövel i den modellen, och nu finns det äntligen i spelet! Tycker den är sjukt snygg och det här är något jag kommer använda mycket :D Använder bara den här modellen på stövlar numera, tycker den är så sjukt mycket snyggare än de andra två.
 
 


Sigrid Winterdotter

Åh, så fina! Det finns dock ett par grymt snygga svarta mockastövlar på Hästmarknaden... Om man bara hade lite mer JS...

Alanis Moonstorm

de är väldigt fina, men hade velat haft dem till min kritvita outfit och tyvärr är de lite för naturvita för det. :/

Amanda Rainwood

Åh, åh, åh! Så grymt snygga, äntligen ett par ordentliga vita stövlar! Ett par kommer definitivt att få flytta in i min garderob när jag får chansen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.