Chrome Pointer

Talande porträtt

   Harry Potter and the Order of the Phoenix
 
  Det finns verkligen guldkorn i HP&OotP, särskilt gömda sådana på sina ställen! Porträtten i Gryffindortornet är allmänt sköna att snacka med.
   Btw, någon som vet hur man fångar den gyllene kvicken? Jag har googlat som en tok efter hjälp men det står bara "flytta bordet till mitten av rummet, ställ dig på det och fånga vkicken", så det hjälper inte så mycket, haha. Jag har provat att klättra upp där och spamma "enter", men kvicken fastnar hela tiden i byrån intill trappan till sovsalarna och då måste jag hoppa ner och gå nära den för att den ska släppa ur kollisionen.


Vilda Snownight

Haha ja älskar porträtten XD
Hm har nog inte försökt att fånga den... Eller kommer inte ihåg iaf men att klättra upp på bordet känns bekant haha.

Svar: Fattar inte vad jag gör för fel, är det inte enter man ska klicka på för att fånga skrället? :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.