Chrome Pointer

Sydhovens halvö

   Si och sådär, nuså - äntligen, haha. Har försökt pressa in tid på att skriva och nu är det äntligen dags.
 
   Sydhovens halvö är redan väldigt populär. Jag har sett måååånga på Instagram som säger att det är deras favoritområde i spelet. Jag skulle nog inte sträcka mig riktigt så långt för jag är nostalgisk och älskar Silverglade, men området är något nytt, något jag tycker passar Jorvik och det utlovar verkligen spännande saker för framtiden, med det enorma trädet mitt i Jorhenge. (Det enda namnet jag någonsin kommer acceptera på stencirkeln hahah men sen har jag döpt hajen i Fort Pinta till Bruce och Dinoskelettet till Denver också) Det är väl fullt möjligt att det är ett urträd? Och isf kan det lätt hända main story-grejer här!
 
   Om man nu tar allt lite från början till slut, eftersom jag kom bort mig sist jag försökte skriva om Sydhoven. Jag gillar verkligen att man får sms från James, för jag tycker smsen är logiska - hur ska man annars veta vart man ska? Hoppas att fler viktiga uppdrag i framtiden kommer ha sms. Vore kul med mer överlag, eftersom man faktiskt har med sig sin mobil hela tiden.
   Säkerhetsvakten och hans "Operation Järnmörten" - haha, jag gillar verkligen säkerhetsvakten. Han är nog lite borta, men hans repliker är störtsköna.
 
   Esme och Mycroft inspekterar trasig båt
 
   Att man fick möjligheten att välja lite vart man skulle med denna lilla båt tyckte jag var kul, men det var synd att den försvann då man var klar med alla uppdrag på ön. För visst var det så att den försvann helt? Jag har iaf uppfattat det så. Färjan är myyyycket segare än båten så jag skulle hellre ha den. Skönt att snabbt kunna åka runt Sydhoven också, haha.
 
   Karaktärerna på Sydhoven har en design som skiljer sig en bra bit från många andra på Jorvik - men det är designer jag gillar! Särskilt lilla Madison är ju så söt så man typ smäller av? Hon har en jättegullig design och jag gillar henne som karaktär också. Superivrig med världens livligaste fantasi, så himla söt! (Nu har jag inte hunnit spela den här veckans uppdrag med henne än, får göra det i början av nästa vecka!)
 
   Esme och Mycroft inspekterar hel båt - som heter Omnomnom. I see what you did there...!
 
   Halva familjen ute på färd, med lilla Madison skuttandes i framkant. Jag gillar verkligen henne, en av mina favorit-NPC's! Herman och Hayden är självklart kvar och slåss i toppen.
 
   Färjeläget med rosa färja är öppnat och jag har än inte lyckats missa en enda färja jag försökt hinna med. Skills! Var dock länge sedan jag åkte färja, förlitar mig så mycket på transporter numera då jag knappt har tid till att spela.
 
   Sen var det ju inte slut där! Hönsjakt, ett försök till att laga GEMO (jag gillade att mekaniken från Chauns regnbågsjakt återanvändes!) samt ett möte med en eremit. Plus två nya lopp! Jag gillar båda två men jag lyckas alltid fastna i saker i terrängloppet runt trädet, mähä! Tur att tidsgränsen inte är lika tight som i New Hillcrest, annars skulle jag nog ha blivit lite tokig eftersom jag aldrig skulle klara banan, haha. Men sen har jag inte orkat byta häst så jag kutar runt med nya stackars hästen Mycroft som har gått från level 3 till 5 sedan jag gick in i Sydhoven.
 
   Jag gillar de här banorna massor! Lite svårt dock så jag behöver träna mer, haha. Är det inte underbart med Fort Maria i bakgrunden också?
 
   Nu har jag fortfarande inga bilder på Welshponnyerna, men de är så hiskeligt gulliga! Som någon skrev på Tumblr - "The Welsh ponies are so cute that they cure cancer", nästan så det kan stämma x)
 
 
   Så, nu har jag ångat av mig lite om Sydhoven - vad har ni att säga om detta tomma men ändå så makalösa område med den magiska musiken?


Sara

Vilken av Welsh ponnyerna/vildhästarna gillar du bäst?

Svar: Tror nog jag gillar den bruna bäst, jag som inte brukar gilla bruna hästar x)
Esmeralda Silverforce

Nellie

Jag tycker att deför ett fint ställe mycket yta att springa på vad vet jag kanske leka kurragömma?

Min fråga till dig är: Om du skulle göra en serie skulle du använda sydhoven som bakgrund och vad skulle den handla om?❤️❤️

Svar: Jag har inget intresse av att göra serier så jag är helt fel person att fråga, haha
Esmeralda Silverforce

Emma Mousefall

Jag tror att jag skulle älska Sydhoven för jag älskar att bara springa runt :) men jag är dock inte Star Rider så jag kan inte komma dit :/

Men på den understa bilden ser man ju Fort Maria, ser man inte Silverglade slottet på andra sidan också?

Svar: Jorå, man kan skymta Silvergladeslottet från den norra stranden!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Helt magiskt enligt mig! Alla NPC er är så sjukt snyggt gjorda, särskilt Madison. Tycker dock att Madisons pappa liknar ett spöke! xD Och att det är så öppet landskap är ett stort plus tycker jag!

Hazel Oaklord

Älskar nog området dels för att I'm in love with the music! Har dock inte sett vildhästarna än...

Matilda Greenstone

Ska det inte gå att se vildhästarna trots att man inte har något uppdrag? :o

Svar: Jo, man kan se vildhästarna direkt! (Jag har bara inte fotat dem något)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.