Chrome Pointer

Skumt - men vackert

   Ett spel jag gillade massor precis då det kom ut är Horse Life 2. Det är jättesnyggt - men det är ett rätt skumt spel, har jag kommit fram till på senare år. Jag förstår inte riktigt hur någon kände "ja men gud vilken bra idé att göra ett hästspel där man inte kan göra annat än exakt samma sak minst tjugo gånger om innan man kommer ett steg framåt i spelet!". Det är alldeles för repetetivt, och spelkontrollerna är verkligen urkassa. Men, det är snyggt.
 
   Nedan ser ni en av "skogsritterna" i spelet - och om man slutför den kan man därefter rida en enhörning då man fortsätter med spelet. Det här är visserligen spelets sista fasta uppgift, men man kan alltid göra om gamla grejer igen. Om man pallar.
 
   (I vissa länder heter spelet "Ellen Whitaker's Horse Life", för det är tydligen vanligt för spel att bära ryttares namn. Men vem farao är Ellen Whitaker, och hur många Whitakers finns det egentligen? De enda jag har koll på är John, Michael och Robert eftersom de rider i elitklasserna titt som tätt. Och John har ju typ legendstatus.)
 


Sigrid Winterdotter

Vill ha enhörningar på SSO! D:

Julie

Jag med!! D:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.