Chrome Pointer

Otur med videorna!

   Jag hade tänkt spela in en massa videor udnder påskhelgen, men jag blev ju jättesjuk och var utslagen i nästan två veckor. Där försvann en massa tid, och nu har jag blivit ombedd att vara bortrest på ytterligare två heger för att jobba. (Chefen ringde mig igår: "Ja vi har ju inga ridlägerbarn nästa helg men du kan väl komma hit ändå" och no way ever att jag tackar nej till att bo på världens bästa ställe och rida mina favorithästar MOT BETALNING, jag behöver inte ens betala tåget dit)
 
   Det är därför det kommer videor med ett antal dagars mellanrum på min YouTube-kanal, för jag försöker spara på dem så att jag inte står helt tomhänt då jag är färdig med alla mina jobbhelger. Jag vill alltid ha något på lager, om något händer, som nu då jag lyckades time-a in att bli typ dödssjuk (Zombie-Esme in da house) på en allmänt dum tidpunkt.
 
   Men det jag tänkte säga med det här är mestadels att för er som ber om nya videor konstant så finns det VÄLDIGT många videor på min kanal som man kan roa sig med så länge. (Jag har på riktigt laddat upp närmare 600 videor. Brist på videor är inget problem.) Om man vill se mer av SSO-grejer så har jag kompletta videoserier med både Starshine Legacy, Star Academy och de originala Star Stable-spelen (1, 2, 3 och 4), och om andra grejer lockar finns det flera andra väldigt roliga hästspel jag har dragit igenom. Ni kan se allt både på min YouTube-kanal och genom att klicka på knappen "Mina videoserier" i menyn till vänster här på bloggen!
   Nya videor kommer helt enkelt då de kommer och inte en minut tidigare, och jag kan faktiskt inte svara på NÄR. Jag är ofta trött på kvällarna efter att ha spenderat långa dagar på jobbet (folk brukar fråga om jag bor där. Svaret är oftast "ja") och jag startar sällan upp datorn förrän det är sent på kvällen och då pallar jag inte göra så mycket mer än att glo igenom dagens händelser på Tumblr. Allt tar sin tid!
 
   Screenshot från Horsez, ett av spelen ni kan se i sin helhet på min kanal


Sigrid Winterdotter

Nej, för min del gör det inte så mycket om du inte laddar upp videos Cx Så länge du uppdaterar bloggen så jag ;)

Sigrid Winterdotter

idk varför det blev så jag men oh wellllll

Leah Pandalake

Shit vad härligt med hästgården och allt!! Blir varm i hjärtat varje gång jag läser om hur bra du trivs där :D

Vilda Hawkheart

Om man redan har kollat på alla dina videos nästan 2 gånger då cx Nej, men jag är bara glad att du får vara på hästgården det verkar ju helt underbart! :D <3

Svar: Är otroligt tacksam för all den tid jag får där!
Esmeralda Silverforce

Cajsa

vad är detta för spel!?

Svar: Har tydligt skrivit det under bilden!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.