Chrome Pointer

Oj så mycket gamla grejer

   Jag satt och rotade igenom någa mappar med Jorvikipedia-bilder tidigare idag och hittade så mycket som jag hade glömt, men som passar alldeles utmärkt att skriva om för att berätta mer om hur Star Stable fungerade i början av sin era. Härligt tycker jag som har haft lite soppatorsk gällande vad man kan skriva om, och förhoppningsvis tycker ni också det är kul. Nästa helg kommer t ex tre sådana inlägg, så ni som är intresserade har något att se fram emot!
 
   Till de som är nyare till spelet och undrar vad man kan skriva om - det finns tusentals saker att skriva om, tro mig. Det går att vända på vartenda litet grässtrå, om man bara vill. Bara fantasin sätter gränser - och jag börjar undra lite om jakten på fame and fortune stoppar upp fantasin för många i dagens läge. Man söker snabb bekräftelse, mestadels i form av likes på Instagram eller visningar på YouTube, men jag undrar om man förstör för sig själv i och med det. Har man kvar sitt kreativa tänkande om allt alltid måste gå väldigt fort och om man alltid är beroende av vad andra tycker om en?
   Bara en fundering, såhär en söndageftermiddag.
 
   My Horse and Me bjuder iaf på kreativa vinklar om något! Om ni vill se mer av spelet kan ni klicka HÄR.


Lisandra

ååååh vad kul! :D

Sigrid Winterdotter

Jaaa gamla grejer! Jag började ju med SSO vid nyår... Jag har missat mycket!

Lucy Westlake

Så tråkigt att alla Starstable-bloggar bara försvann sådär. Instagram är det nya #1 stället I guess?

Svar: Dötrist! Tror att folk är för desperata efter bekräftelse och då satsar de på likes på Instagram. Jättekul att du är tillbaka igen btw!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Tycker det är jättetråkigt att folk slutar blogga bara för att de inte får kommentarer! Man borde blogga för att det är kul, inte för att få attention - även om det är trevligt när folk kommenterar osv. Inte konstigt att såna bloggare lägger ner snabbt, om man inte gör det för att det är kul så blir man ju uttråkad snabbt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.