Chrome Pointer

Nya området?

   För några veckor sedan hade ju en spelare på Facebook märkt att området nedanför Fort Pinta hade ändrats (från bergigt till platt), och idag tror jag allt vi fick bekräftat att det är det nya området som kommer under våren... Inom närmsta två månaderna alltså, för sen är det sommar! Jag har sett ett antal spelare som tror det står South Hoof Peninsula på bilden, vilket kan översättas till typ Halvön Sydhov(en?) eller Sydhovens Halvö. Jag själv ser för dåligt för att våga gissa, men jag tror nog att det kan stämma!
 
   Jag är astaggad - kan de kanske teasa nya området för att vi ska få veta mer snart? (Se bloopers längst bak i videon för att se kartan på området!)
 
 
 
   Btw, jag har aldrig gillat Vingården men heeeeeerregud vad jag gillar nydesignen! Hade nog hoppats på lite mer än bara en ny textur på stallet, men det här är imo SÅ mycket bättre än innan!
   Jag gillade också inslaget med GM Lovisa i showen. Älskar hennes minspel genom hela avsnittet, hehe!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.