Chrome Pointer

Nu så!

   Jag har ju sagt att jag är tagg på att spela in Harry Potter på video, och för ett rätt bra tag sedan fick ni ett smakprov på min Instagram då jag ljudtestade PoA (vilket jag gjorde genom att springa från Entréhallen upp till Fred och Georges buitik medan jag ylade på "Harry Potter in 99 seconds" - det var kul och väldigt dåligt för min hals för jag kan inte sjunga om det så skulle rädda mitt liv). Nu har jag fått upp alla avsnitt av PennyGirl Episod 2, och det betyder att PennyGirl går på paus och istället kör vi på HP! Jag har dock inte hunnit spela in allt, eftersom jag faktiskt inte spelat in en enda video på forever.
 
   Parrallellt med att SSO Ride Through fortsätter i sitt sakta mak (jag räknar med att kunna spela in mer nästa helg, vilket kommer leda till nya avsnitt lite oftare) så ska det här alltås bli min nya serie - Harry Potter och Fången från Azkaban. Sanslöst roligt spel faktiskt, trots sin ålder och att det ligger för lite yngre spelare. För oss som älskar Hogwarts gör det liksom ingen större skillnad, för det är upptäckandet som är det viktiga!
   Första avsnittet kommer så fort som jag har fått ordning på alla videor igen, vilket borde dröja kanske en vecka om man har tur ^^
 
   Glasfönster i stora Entréhallen
 
   Patronusförtrollningen
 
   Harry kastas in i slottets källarvåningar för att slåss mot eldsalamandrar...
 
   ...medan Flitwick, som planerat det hela, glatt hojtar ut instruktioner från tryggheten i sitt klassrum. Tack, professorn.


Vilda Snownight

Yey! HP 4 lajf. cx
Jag älskar de spelen men det är en sak jag har fastnat på så då kan jag få hjälp med det från dina videos. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.