Chrome Pointer

Nostalgitripp - Hästhårstylisterna

   Ni vet att man kan byta manstil på sina hästar? Det har inte alltid varit en självklarhet.
 
   Först tog det ju länge innan hästfunktionen kom till spelet. Det var länge sedan och vi var långt mycket färre spelare då. Vi som faktiskt spelade och var väldigt aktiva var överlag vi som spelat de tidigare spelen, och vi klängde fortfarande fast vid dem. Hästarna i de originala Star Stable-spelen såg väl inte så himla roliga ut i alla lägen, men de hade lite olika manstilar och särskilt knoppar var en grej som många av oss önskade.
   Så, vad kan det ha varit? Ett och ett halvt år kanske, efter att spelet släpptes, men jag tror inte det var tidigare än så - och då kunde vi slutligen ändra manstil på våra hästar. Det var väldigt tacksamt efter att hästfunktionen kommit, och det ledde till att jag började köpa hästar. Jag gillade inte knopparna och jag gillar dem tyvärr fortfarande inte - svansen är jättetunn och hästarna saknar pannlugg. Däremot har jag köpt et par hästar som originalt hade knoppar, då det faktiskt gick att ta bort dem. (Ett par? Kanske bara var Freya, då jag tänker efter.)
 
   Jag är väldigt tacksam över att den här funktionen nu finns i spelet, men jag smyghoppas på att få välja man och svans separat samt att det ska komma stubbman till alla hästraser. Och att man ska kunna ändra manstil på Frieserhästarna, förstås.
 


Nikki

Hej esme vet du vad
En rolig sak hände idag, jag var med på vem vet mest junior idag (mån) och en kille failade på en starstable fråga och då räckte jag upp handen och bara STARSTABLE ONLINE asså de var så kul för han faila totalt, vem vet mest junior är typ de ultimata eller nå ;) ganska ointressant men de var en kul händelse haha!😃

Capri Snowforce

Jag klarar inte av att rida runt med knoppar, för mig är det typ så lång man som man kan ha!

Alanis Moonstorm

Stubbman till alla hestarna ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.