Chrome Pointer

Men vad håller de på med?

   Jag är helt i chock över att läsa vad de engelskspråkiga spelarna säger om Instagramtävlingen.
 
   "Det här är en vedervärdig tävling för den som vinner kommer bli så sjukt mobbad för att den har en unik häst."
 
   ...ursäkta? Säger det inte lite mer om era communityn än vad det säger om SSO's initiativ till att försöka göra en riktigt rolig tävling åt oss?
   Känns lite som att Bittertant Esme kan lämna ifrån sig kronan som SSO-spelarnas största klagare, för det verkar finnas rätt många andra bittertanter där ute. Här har man liksom chansen att designa en egen häst till spelet, och folk går istället runt och spekulerar i att vinnarna kommer bli extremt utmobbade långt innan tävlingen ens är över - men lägg ägg. Jag tror dessutom det är något annat planerat också, för hur kul är det t ex för oss på de svenska servrarna om det är en polack som vinner? I så fall kommer vi ju aldrig någonsin få se vinnarhästen och det vore ju faktiskt jättekonstigt, särskilt med tanke på hur unik den här tävlingen är. Nej, jag tror att något mer ligger bakom det här och jag tror att vi på ett eller annat sätt kommer få se vinnarhästen i spelet, oavsett vilken server vi spelar på. Och ni som snackar om utmobbade vinnare - skäms på er. Se i så fall till att anmäla alla de ni tycker uppför er olämpligt istället för att döma ut någon långt på förhand, bara för att man skulle råka ha lite tur.
 
   Det är inte så svårt att lyfta istället för att trycka ner.

EDIT: Nu har SSO även bekräftat på sin YouTube att vinnarhästen kommer vara tillgänglig att köpa under begränsad tid. Jag är inte förvånad - nu har alla chansen att få se vinnarhästen!


Valle

Jag tror helt klart att spelaren som vinner kommer få väldigt mycket uppmärksamhet för sin gudomliga häst, och därefter kommer dom avundsjuka människorna in. Jag kan ju inte delta, men kommer bli väldigt kul att se vem som vinner! Snacka om glädjen att få en egen designad häst! Jag tycker att det är bra att du tar upp sånt här, eftersom många läser på din blogg och kan ta åt sig vad du säger (att man inte ska säga si och så osv!) Jag tycker också själv om att höra andras åsikter, så detta är mycket uppskattat.

Sigrid Winterdotter

Nej, du är en bättre Bittertant för du klagar på att Bittertanterna klagar. Men jag måste vara en Bittertant och säga att jag tycker att det är lite väl mycket med en egendesignad häst, det hade varit trevligare och spelaren fick en häst gratis, eller, bara laptopsen. För som jag har fattat det så är laptopsen specialdesignade, så jag antar att de typ har SSOs logga på locket eller något. Bara det hade ju varit grymt generöst. Men att ge bort en specialdesignad häst som bara TVÅ spelare i HELA SSOvärlden har (och då menar jag inte Jorvik, eller jo ja men servrarna), är lite som att öppna för avundsjuka, och avundsjuka barn är inte att leka med!

Clemence Mightypie

Jag tror att vinnarhästen kanske kan bli en vildhäst på sydhoven eller att den ställs ut i silvergladebyn!

Vilda Snownight

Men va? Vad tråkiga de är... Jag tycker det är en jättebra idé och jag tror snarare att den som vinner kommer få hela sin server efter sig haha. xD
Jag drömmer om att de ska ge ut drömhästen till varje land men det kommer nog inte hända. Man kan få drömma iaf. :P

Julie Diamondmore

Håller med dig esme du är typ BÄST på att uttrycka dig!! <3 Älskar dig o är ditt typ största fan!! ILYSFM <3<3<3

Emma Mousefall

Jag tror att de som skriver att den som vinner kommer att bli mobbad för att den spelaren har en unik häst, jag tror att de bara är avundsjuka!

Men Esme visste du att man kan skriva sin text om varför man ska vinna på svenska?

Svar: Jag gillar inte att skriva på svenska på Instagram, jag har så hemskt många följare som inte förstår svenska så då är engelska mycket mer naturligt. Vi svenskar är ändå överlag väldigt duktiga på engelska så språket oroar mig inte. Roligare om fler kan läsa motiveringarna!
Esmeralda Silverforce

Isabella Swordheart

Min åsikt är att det bara är TVÅ vinnare som får njuta av priset. Men jag älskar idén att man kan designa sin egen häst. Jag tror också att de tursamma spelare som vinner sin drömhuset kommer få lite hat.

Isabella

Svar: Nu har SSO bekräftat att vi alla kommer kunna köpa vinnarhästen under begränsad tid, så det blir allt fler än två!
Esmeralda Silverforce

Simone Mightyborn

Jag tror verkligen inte att någon kommer bli mobbad för detta! Kanske väldigt mycket påhopp om att "jag kan levla din häst" osv men inte någon mobbning. Dessutom fattar jag inte varför man ska hålla på och tjata runt om att det kommer bli mobbning, har någon blivit mobbad på sso för att hen vann ett armband? Eller en kudde? Eller en tröja? Nej, så vi får hoppas på det bästa anmäla alla som är taskiga och aa se till att skaffa oss en trygg plats, för det är vårat eget ansvar.

liza fogroad

Jag tycker det är en jätte rolig tävling sso har fixat åt oss, jag har aldrig vunnit men vem vet. Men jag tror egentligen att inte bara 2 spelare får njuta av den, men vad som helst är möglit i vårt favorit spel star stable (om det är erat favo spela då cx)

Matilda Southtree

Jag tror att vinnaren kommer få massor efter sig som berundrar hästen och säger "GE MIG DEN, JAG VILL HA!!!" xD
Kanske blir några som tycker att den är ful, att vinnaren borde valt en annan häst - men det kommer vara ingen mot alla dessa flera tusen andra :D

Svar: Notera dock att vinnaren bara har valt att delta med en häst - i slutet är det SSO som väljer vinnaren, så då får folk skälla på dem om de inte gillar hästen. Väldigt konstigt om folk SKULLE reagera så dock - för vad rör det dem? Människor är alldeles för lättkränkta numera tbh
Esmeralda Silverforce

Tess

Words!!!

Alanis Moonstorm

Jag vet precis vilken person du menar och hon har en sjuk holier-than-thou attityd. Eftersom hon är ägare för till en av Nightstars största spelarinitiativ så lyssnar tyvärr alldeles för många på hennes ibland grundlösa uttalanden. Hon har aldrig källor på det hon skriver eller säger heller. Så många i tumblr communityt hakar på därför.

"Folk kommer sluta spela om det komemr onaturliga hästar".. Då får folk göra det, för annat folk kommer droppa in just för att de vill ha onaturliga hästar.

Svar: I ett spel om magi och utomjordingar fattar jag inte varför det är så hemskt med en häst med skum färg, särskilt inte då en av huvudpersonerna rider runt på en blå häst? Känns som att en viss fröken försöker skriva om hela spelets lore bara för att passa henne.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.