Chrome Pointer

Men hallåååå, vad händer?

   Jag har stått utanför communityt de senaste veckorna då jag varit så sjuk att jag inte ens orkat öppna datorn (eller okej öppnat datorn har jag gjort, har sett så sjukt mycket serier), men jag har förstått att communityt har fortsatt rulla på i egen takt och spårat ur rejält en gång eller två.
 
   Varför är det så många som är besatta av drama? Jag har sett exempel på några stycken som hävdar att andra SSO-spelare är ute efter att förstöra deras liv - vilket är någorlunda överdramatiskt.
 
 
   Dudes, vi spelar ett hästspel. Om man är så paranoid att man tror att en annan spelare av Star Stable vill förstöra ens liv - då kanske man istället ska söka sig utanför spelet och be någon om hjälp. Lite självinsikt är bra att ha ibland. Om det är så att precis hela världen verkar vara emot en kan det faktiskt vara så att det är för att man själv inte är perfekt och att man faktiskt har fel. För alla har fel ibland.
   Och ibland är det också så enkelt att svaret ligger i en själv.
 
 


Hedda

Jag tycker det hade varit bra om det fanns skyltar på spiltorna och att man kunde skriva hästens namn på dem så att man visste vilken häst som stod i vilken spilta.🦄 Men vet att den inte kommer funka för om man har många hästar så finns det ju inte lika många spiltor som hästar... Men det var bara en liten idé!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.