Chrome Pointer

Jag hade ju tänkt spela, heh

   Jag hade tänkt "Åh vad bra, idag kan jag spela SSO" och istället slutade det med att jag har skrivit några väldigt grävande blogginlägg som tagit lång tid att få ihop korrekt information till. Ni kommer kunna läsa dem under veckan, det första redan i morgon. Det som gäller är de här nostalgitripparna jag blev tipsad att skriva om, att gå tillbaka till spelets tidiga dagar och berätta hur det såg ut då. Man blir ju hemmablind, så att rota sig tillbaka några år i tiden och se hur långt SSO har kommit är svincoolt. Det har hänt så otroligt mycket!
 
   Jag har ändå haft lite bloggstillestånd på sistone så det var kul att ha något rejält att skriva om :D Nu är det dock läge för mig att gå och sova - fick inte så mycket till sömn i helgen eftersom hundarna på hästgården började gnälla vid fyra varje morgon och tyckte att det var dags för mig att gå upp, så nu är jag väldigt tacksam över att jag får sova till sju i morgon!
 
   Esme och Corinne


Clemence Mightypie

När kommer det stjärnor på sso alltså på natten???

Svar: Tror de kommer runt elva-tolv!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.