Chrome Pointer

Hunting

   Häromdagen satt jag och tittade på massa gamla hopptävlingar (typ 30 år tillbaka i tiden då John Whitaker red Milton) och av en slump gled jag in på Falsterbotävlingar. Och då spontant - Hunting som den på Falsterbo, vore inte det en sjukt cool ridsportgren i ett hästspel?
 
   Nedan ser ni ett klipp från Falsterbo Hunting 2015. (Kan ni se Star Stables tält på vägen? SIsta tältet på höger sida vid familjehörnan, då ryttaren har lämnat banan och rör sig mot hinderförvaringen) Huntingen är bland det roligaste att titta på under hela tävlingarna tycker jag, för det är en kombination av banhoppning och terräng där ryttaren helt enkelt hoppar ut från hoppbanan och ger sig ut i terrängen för att sedan avsluta på banan igen, efter att ha ridit runt hela tävlingsområdet. Stämningen är alltid på topp och det är som att taken på läktarna ska lyfta då ryttaren ska hoppa sina sista språng och alla hejar på.
   (Och nej, man blir inte sådär sjösjuk av att rida på riktigt. Eftersom kameran sitter på ryttarens hjälm ser det dock otroligt ostabilt ut, haha)
 
 
   Nedan har någon filmat tv-skärmarna i arenan, vilka gör att de som sitter på läktarna kan se hela ritten. Jag gillar att hänga vid vattengraven/stockarna bakom Ulla Håkansson-läktaren (läktaren vid dressyrbanan med blåa och gula stolar) under några ekipage, men mot slutet är det som roligast att pressa sig in på läktaren vid hoppbanan för att känna trycket då de sista ryttarna försöker slå de tidigare tiderna. Speakern sitter ju alltid och vrålar roliga saker under hela ritterna också, så man vill inte missa honom! Dock får man nästan slå sig fram för att få plats, för det är inte bara jag som tycker det här är tävlingsveckans höjdpunkt.
 
 
 
   Vad skulle ni tycka om något sånt här i SSO? Jag skulle tycka det vore dökul!


Sigrid Winterdotter

Men ååh, det verkar jättekul ju! Kanske kan man göra en i Ridhuset?

Aurora♡

älskar när folk skriver om Skanör/Falsterbo, kan relatera nått sjukt eftersom jag bott där hela mitt liv 😹

Soof

Verkar jättekul, hade valt sjukt coolt att ha i SSO! :D

Fiona Underland

Åh, Milton, den hästen minns jag. Alla töser i byn ville rida honom. Alla hästtjejer hade posters på honom i sovrummet. Jag tror fortfarande att jag har kvar en poster på honom, någonstans bland mina sparade papper för sentimentala skäl. Även om han var pensionerad från tävlingar på den tiden, åtminstone när vi alla var tokiga i hästen. Milton var en levande legend. :3

Svar: Jag är ju alldeles för ung för att ha sett honom ute på tävlingsbanorna, men ändå sitter man ju och suktar lite då man ser de gamla filmklippen, hehe...
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Jag menar... titta bara på det här fotot, så snygg häst! https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ca/56/9c/ca569c0debf3c631ae674dd317eb6afb.jpg

Fiona Underland

Snyggo liksom! Värsta flygmaskinen. :3 https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3103029/images/2011/401581_10150559182612774_639357773_10687681_1705571160_n_180593630.jpg

Svar: Simply the best!
Esmeralda Silverforce

Tindra Queenpie

Jag har viljat ha gymkhana vääldigt länge men det här kan också bli jätte kuul

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.