Chrome Pointer

Hämta hem Jirachi

   Vid det här laget vet alla att jag älskar Pokémon och jabbijabba, jag började till och med spela Nintendo Badge Arcade (vägrar betala though så jag spelar bara gratisspel) under min sjukledighet för att samla Pokémongrejer. Nu är det ett event i större delen av världen så man kan hämta hem en Jirachi via Mystery Gift och eftersom jag har både Pokémon X samt AlphaSapphire blir det två stycken Jirachis till mig. Jag har redan fyra, men de sitter fast i mina Gen IV-spel, för jag har varit för lat för att skjuta fram dem till mina nyare spel. Däremot är jag astaggad på nästan giveaway, för jag har aldrig haft en Manaphy förr. Tagg på december också (framförhållning jao) för då blir det en Meloetta!
 
   Vet någon något om Moltres, Articuno och Zapdos som skulle ges ut i leksaksbutiker under mars? Jag avskyr lokala event då man måste gå till en speciell plats med Wi-Fi för att hämta hem sällsynta Pokémons, men jag har något vagt minne av att jag har hämtat ett antal Pokémon på det sättet. Satt säkert och tryckte i en soffa i vårt köpcenter där det har funnits både GAME och BR-butiker. Minns iaf stensäkert att jag någon gång suttit och försökt koppla upp till Mystery Gift i en obekväm fåtölj med lillebror i knäet, för att han ville veta vafasen jag sysslade med då jag lyckats tvinga pappa att skjutsa ut mig dit bara för några Pokémon.
   Tillbaka till ämnet, jag hade tänkt åka ut för att se om jag kunde hämta hem de tre legendariska fåglarna men sen stod det något på Serebii om att det skulle vara något annat Europaevent så då struntade jag i det. Men nu står det inget alls om fåglarna alls vad jag kan hitta? Skumt. Aja, jag var ute efter dem mest för att jag tycker det är kul att samla på event-Pokés, jag har spelat igenom Platinum så många gånger att jag typ har en kycklingfarm med blå, röda och gula fåglar.
 
   Annan grej - Pokémon GO har börjat fälttestats i Japan! Så galet avundsjuk! Man får inte veta något alls om det heller för alla som får testa spelet och delger sig av info om det blir utkastade från testningen. Nintendo doesn't joke around. Så galet nyfiken och jag kan knappt vänta på att få prova på det själv. Konstigt att Nintendo aldrig gjort mobilappar kopplade till spelen alls förr ändå? Jag har haft ett tiotal olika PokéDex i telefonen under åren av iPhone i mitt liv, men alla tas ju ner så fort som Nintendo får nys om dem. Vafasen Nintendo, gör ett eget PokéDex då så att vi spelnördar kan kolla upp grejer som learnsets och egg moves on the go... Istället sitter jag nästan alltid och spelar framför datorn, så att jag kan kolla upp sånt på Bulbapedia.
   För er som inte har sett något om Pokémon GO än, här är "trailern".
 
   Roligare än så blev det inte nu, jag behövde en Poké-rant. (Är jag frisk? Nej. Är jag totalt uttråkad och skiter i vilket och sitter uppe och försöker skriva saker för att distrahera mig själv? Japp. Kan jag åka och jobba och rida som planerat den här helgen? Självklart inte och därför är jag sur och bitter.)


Fiona Underland

Jag är så nyfiken på Pokémon GO! Och allt pokémon jag pysslar med är gratisspelen online på playr. >.>

Lucy Macwright

JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ POKÉMON GO AAAAAH

Svar: JAG MEEEEEEEE
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.