Chrome Pointer

Full rulle

   En sak vi hästmänniskor verkligen uppskattar i hästspel är realism. Tyvärr brukar vi sällan få någon - men i My Horse And Me 2 gjordes det i vilket fall ett försök i terrängritterna, där det faktiskt går i ett hiskeligt tempo och därmed blir lite svårstyrt och dessutom så märks det att de grafiker som byggt hindren har tittat på riktiga terränglopp för att få inspiration. Jättehärligt tycker jag! Har säkert något att göra med att spelet var i samarbete med FEI, precis som det originala My Horse And Me (som i mina ögon är bättre, trots att det inte har en spelstory alls).
 
 


Sigrid Winterdotter

Det skulle vara kul om det fanns kommentator på SSO xD

Svar: Hahah nej usch jag skulle få tokspatt x) Iofs kanske kommentatorn skulle snacka Jorvikiska och vi skulle inte fatta ett dyft hahah
Esmeralda Silverforce

Liza Fogroad

Hejhej!
Jag ska börja med yt men..jag vet inte vilket redigering program jag ska använda har du något bra tips?

Svar: Windows Movie Maker är gratis och enkelt. Jag använde det i nästan ett år och det fungerar alldeles utmärkt sålänge som man inte är superkräsen med kvalité.
Esmeralda Silverforce

Zoey Skylund

Hej! Riktigt fin blogg du har, kan inte förstå att jag aldrig stött på den innan. Kolla gärna in min blogg som jag börjat jobba på igen, tack :)

Sigrid Winterdotter

Ja eller hur och typ mumla fram orden som NPCerna xD Kanske sånt där random NPCljud så att man helt plötsligt hör "hanof ta" eller vad det är dom säger x)

Liza Fogroad

Tack för svar, men det finns inte på min. Jag har mac.

Annika

har detta spel, tyckte dock att den där mannen som kommenterar när man tävlar var så otroligt irriterande dock xD

Svar: Han är sanslöst störande, jag sitter mest och svär över honom då jag spelar hahah
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.