Chrome Pointer

Fjordfeber

   Esme och Misty checkar in fjordingar
 
   Jag har överlag varit otaggad på hästarna utan de nya animationerna det senaste året, men jag har faktiskt länge stirrat mig blind på fjordhästarna. De var de sista hästarna som kom innan den nya vågen med nya modeller och egna animationer för varje hästras - så helt enkelt, den sista hästen med unik modell som inte har nya animationer.
   Jag har just nu en fjordhäst, Pichu, men jag skulle egentligen kunna tänka mig att köpa alla tror jag. Kanske dags snart?
 
   (Jag reste bort igår kväll och är borta över helgen. Tidsinställda inlägg kommer som vanligt, men jag kommer inte svara på kommentarer innan jag är hemma igen!)


Charlotte Masterwater

Jag tycker att många av de nya hästarna särskilt fullbloden, kastar med huvudet och tittar omkring sig lite för mycket. De står liksom aldrig dtilla med huvude i mer än typ två millisekunder. Vilket jag stör mig på.

Åh, fjordingarna. De gulliga små hästarna från ett avlägset område. Ska köpa mig en helt bunt av dem. Har redan än men planerar att ha 3 till ^^

Vilda Snownight

Jag köpte 3 st innan jag hann tänka mig för nästan hehe... Jag som alltid överväger ett hästköp typ 2 veckor men när fjordingarna kom så köpte jag 3 st. De har tyvärr blivit skickade till Azkaban och har inte kommit därifrån på ett tag. Stackarna. Nu känner jag mig elak haha, men de nya hästarna är så coola. xD

Fiona Underland

Jag ska ha alla, så småningom. Jag har bara en just nu. :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.