Chrome Pointer

Den magiska halvön Sydhoven

   Som många av er vet ogillar jag att spela på kvällstid - eller jag ogillar att göra uppdrag på kvällstid, för jag gillar inte ljuset. Kunde inte låta bli idag dock, för jag ska vara borta både den här helgen samt nästa helg och man kan ju inte vänta så länge då det kommer nytt område; vore skamligt! Det är iaf anledningen till att ni inte kommer se så mycket av Sydhoven här, för jag kommer inte vara hemma. Jag förvinner redan i morgon eftermiddag!
 
   Jag har inte spelat igenom allt, för jag är jättetrött (stressig vecka) och orkar helt enkelt inte, har så himla mycket annat att göra och orkar inte uppskatta uppdragen. Men, jag har tagit mig upp till fyren.
 
   Först och främst - jag älskar då man får sms. Jag tycker det är ett jättebra sätt att starta uppdrag på - för hur vet man annars att någon behöver hjälp? Det är superpraktiskt och det är en kul grej som gör spelet lite mer levande.
 
   Allas vår kära dramaqueen James i sitt esse
 
   Nummer två - Fort Pintas brygga har byggts om! Nice tycker jag, det är snyggt. Lite synd med två färjelägen kan jag kanske tycka, men det kanske är bäst i längden.
 
   Hamnen börjar faktiskt bli till en rejäl en nu! Fort Pinta ska väl vara en riktig hamnstad (det är åtminstone mitt intryck), så jag gillar expansionen.
 
   Nummer tre - Sydhoven är otroligt vacker. Miljön är strålande och jag vill bara springa över fälten i dagsljus.
 
   Jag ogillar ljuset något extremt (jag vill egentligen bara spela på dagtid), men den här miljön är sjukt vacker.
 
   Nummer fyra - Vildhästarna är smått magiska. Jag håller fast vid brittisk ponnyras. Älskar både modell och färger på dem!
 
   Och, tyvärr dudes, men mer än så kommer inte från mig idag. Skulle vilja skriva något lite längre men mitt huvud känns som äppelmos och jag har fortfarande ett stort antal grejer på min att-göra-lista innan jag kan gå och lägga mig, hehe.
   Ha det grymt så kommer jag tillbaka med ett klokare huvud då jag är tillbaka från min hästhelg!


Bianca Mysterycake

Hmm... Jag har inte sett till vildhästarna?? Konstigt

Svar: De springer (mestadels tror jag lol) medsols i en stor cirkel kring ön!
Esmeralda Silverforce

Emma Mousefall

Kommer du spela in uppdragen på Penny så fort du kan eller ska du spela klart mer av Huvudstoryn?

Svar: Oavsett hur jag gör kommer det dröja innan Penny kommer in, för jag har i princip inga videor på lager och kommer inte kunna spela in på ett tag så videorna kommer komma med långt mellanrum.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.