Chrome Pointer

Dela med er!

   Vad får er att spela Star Stable och vad är det som får er att fortsätta spela?
 
 
   Jag är här för ön, magin, de fantastiska historierna och de fyrbenta vännerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lova Winterside

Har alltid spelat för de fantastiska uppdragen (särskilt huvuduppdragen) men det som får mig att spela nästan varje dag är klubben och vännerna, utan de hade jag nog inte spelat sso så jätte ofta.

Cassandra Watersmith

Jag spelar mest för huvudstoryn samt andra uppdrag och vänner. En annan sak som får mig att fortsätta är vetskapen om att det läggs till något nytt varje onsdag vilket får mig att vilja ta reda på vad det är.

Berta Dragonpoulos

Jag spelar för uppdragen, vännerna, klubben och för att spelet verkligen är så underbart! Jag har spelat ända sen 2011 och jag vill verkligen fortsätta spela, och det är fantasktiskt hur mycket spelet har ändrats sen 2011 till 2016!

Harper Bravedotter

jag spelar för klubben och vännerna. Sen för att spelat ALLDRIG tar slut. Utan fortsätter med nytt innehåll varje onsdag. Der är det de flesta spel saknar att dem inte uppdateras lika ofta som SSO gör. Så det är nog det som gör att jag vill fortsätta spel så länge som jag har gjort (2013)´, sommaren tror jag)

Haley Eastlake

Jag spelar mycket för hästarna, den fantastiska världen som jorvik är, de vänner jag fått i spelet och alla roliga uppdrag. Sen har spelet varit en trygghet och ett sätt för mig att fly verkligheten då jag hade det jobbigt i mitt liv. Är så glad att jag fann star stable och jag kommer inte lämna det i första taget ❤

Vilda Snownight

Det jag ser fram emot och alltid väntar på är ju förstås huvuduppdragen, de är så coola. :D
Men det som gör att jag kommer tillbaka till spelet nästan varje dag är klubben, levla hästar, matcha outfits eller bygga på ryktesfraktionerna. :)

Rännan Blåbro

Den fantastiska historien om Jorvik och dess Soulriders, magin och alla vänner jag fått under mina 4 år!

Emelie Silverhaven

Klubben är det första som kommer upp i hjärnan. Om det inte var ett online spel skulle jag aldrig spela. Kanske någon gång då och då när jag hade tråkigt men inte i så stor omfattning som jag gör nu. Men utöver det är det hästarna som jag är besatt av, lyckan när man har en ny häst ger mig glädje som inget annat. Huvudstoryn är också en faktor men de små mini uppdragen hade jag kunnat vara utan ;)

Sally Hawklord

Jag började spela när jag såg en reklam i en Wendy tidning. Och jag spelar ännu också för att... ... ..... Well... DET ÄR JU STARSTABLE HERREGUD!!!

Hedvig Moonforce

Samma som du Esme, plus vännerna :D

Emmy Winterknight

Vännerna, klubben och den fantastiska huvudstoryn :D

Cecilia Gladefield

Vännerna, magin, mystiken, hästarna och ön. <3 :)

signe swordstar

Vännern, magin, hästarna och KLUBBEN utan klubben hade jag inte spelat!!

Simone Mightyborn

Jag spelar för det sociala som tex klubben och vännerna. Såklart jag gillar uppdragen, hästarna och allt det andra men jag hade inte fortsatt spela för enbart det, man måste ändå vänta ett bra tag emellan allt och då hade jag tappat lusten.

Hazel Monstercake

Det är vännerna, klubben & uppdragen! :D

Elin Rainbell

Uppdragen, hästarna, naturen, berättelsen, och grafiken. Alla uppdateringar varje vecka som gör spelet allt större och vackrare!

Deborah Turtelhand

Jag fortsätter nog spela för att göra huvud uppdragen och köpa hästar. Tycker det är roligt att leva hästar och det är bra tidsfördriv. Det är också roligt att spela med sina kompisar och gå upp i level :)

Charlotte Masterwater

Jag fick prova hos min kompis som hade spelat SSO ett bra tag, och sen var jag fast. Jag fastnade något otroligt för spelstoryn och har spelat sen dess :)

En helt annan grej vill jag nämna också. På min blogg så finns det ett inlägg om en, tja vad ska man kalla det, konspirationsteori(?) om Devil's Gap i SSO. Jag skulle gärna vilja veta vad andra tyckte om den så kika in om ni vill :)

Klaudia Shadowdawn

Håller med dig Esme. Jag älskar att det är så spännande och jag längtar alltid till nästa onsdag! Star stable gör verkligen ett bra jobb med spelet! <3

Juliette Shypie

Jag spelar BARA för min klubb, vännerna och min älskade fjording. Han är verkligen en av dom hästarna dom jag verkligen har kämpat för att ha råd till och han är sjukt snygg xD
Klubben är såklart den största anledningen <3 I love Emerald Troopers <3

signe swordstar

Jag gillar bild 4 uppifrån med Halloween uppdraget, lilla förvirrade pocketmon (stav) satt och gallsjrek mig igenom uppdragen med en kompis var så kul! XD

Aria Masterwatcher

Det som får mig att spela SSO mest är huvuduppdragen för att jag älskar att utforska Jorviks olika historier som till exempel "den sovande änkan". Jag är fortfarande på lvl 13 och ingen star rider och jag gillar att spela SSO pågrund av hästar, tävlingar, karaktärer. Min favorit karaktär i SSO är Alex men min favorit häst är Meteor, men det som driver mig mest till att spela SSO är de underbara delarna i historien som den gömda Dinosauriens Dal och sånna saker.

Francesca Rainwatcher

Det som får mig att spela SSO är alla spännande uppdrag (huvud uppdragen är mina favoriter) , nya områden, alla fina hästar och att de uppdaterar varje onsdag är helt otroligt!

Anna Riverfield

Jag började spela och spelar väl fortfarande för historierna om alla på Jorvik. Jag älskar att lösa mysterier och att få följa en berättelse på detta vis tycker jag är jättekul. Tyvärr får vi ju nästan aldrig några riktiga uppdrag längre så idag spelar jag för klubben. Utan den hade jag nog gett upp för länge sen. Sen är jag väl för nyfiken för mitt eget bästa, kan inte sluta förens jag får reda på sanningen om jag så kommer få vänta 4 år till.

Doris Sleepyburg

Jag tror att jag har stannat på SSO för alla uppdrag, att man får lära sig känna allt och alla på ön så bra och för magin. Sedan kan man ju spela med sina vänner men jag tycker nog mest om att spela ensam. Det är lite svårt att skriva om allt jag tycker om spelet men jag försökte iallafall x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.