Chrome Pointer

Blå blomster

   Esme och d'Artagnan
 
   Vad tror ni händer i spelet idag? Jag tänker åtminstone gissa på att det kommer sägas något om nya området i Star Stable Show, eftersom de gav en finfin teaser förra veckan :D


Hedvig Moonforce

Hörde på Facebook nån gång i mars att det skulle komma mustanger 12 april(idag), men det tror jag inte på för då skulle ju sso ha gett ut teasers o sånt :P men hoppas på nya området!

Svar: Haha tror inte de någonsin skulle släppa en efterlängtad hästras utan att visa en teaser först!
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Mustanger Hedvig hmm.... Nee jag tror att det kommer nytt område istället <3

Daniela zebravalley

Jag hoppas att det nya området ska komma idag eller kanske större hemstall? Man kan ju hoppas

Sigrid Winterdotter

Åh, hm... Svår fråga, men jag hoppas på ett litet uppdrag, högst osannolikt men det är så tråkigt att bara stänga Pandoriska sprickor och fiska... Men jaja, jag räknade lite på det och om jag stänger alla sprickor varje dag kommer jag att vara klar på onsdag! Nästa vecka, så ytterligare en vecka av sprickor och fiske väntar.

Och jag hoppas på att det blir lite mer information om Sydhovens halvö... Det var så den hette va? Till exempel lite nya karaktärer och uppdrag <3

heddi

Hej ! Ja har en fråga som jag tror antagligen kommer ganska ofta..:

När kommer nästa avsnitt på youtube? ❤️

Svar: Kan inte svara på det, det kommer då det kommer. Det här är en sån där typisk fråga som finns besvarad i "Svar på vanliga frågor" i menyn till vänster.
Esmeralda Silverforce

Liza Fogroad

OMFG! Harni sett snabbisen på det nya området DÖR! Det är SÅ fint kommer dö när jag kommer dit! Hoppas det säljs några speciella hästar där, som fjordingar och islandshästar tex.

Chloe Sleppylund

Hej, Esme
I veckans uppdateringar så kommer det ju sälar till Jorvik, det står att det finns på Isberget, jag undrar om du vet vars det ligger?
Tacksam för svar!
/Chloe

Svar: Isbergen har än bara funnits vid Glömda hedarna och vid Västkobbens Fiskeby - den här gången är det Glömda hedarna!
Esmeralda Silverforce

Liza Fogroad

Chloe, dom är på glömda hedarna ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.