Chrome Pointer

April april

   Mitt aprilskämt i år är mitt mående. Trodde jag var frisk i morse men sekunden jag vandrade in på jobbet och upptäckte flyttkartonger, målare och folk som kutade fram och tillbaka och gjorde allt möjligt konstigt kom febern tillbaka pang bom och jag åkte hem efter en halvtimme.
 
   På SSO är det sedan länge tradition att på första april finns det en liten flöffig rösa kanin som sitter på olika ställen och ser lite gullig ut. Klicka på den då du rider på din starthäst för en färgexplosion.
   Jag tycker bäst om de båda galax-mönstren, helst av allt med regnbågsmanen. Finns så sjukt många coola utfall though! Kom ihåg att kaninen bara finns idag dock.
 
 
 
 
   Sen är det förstås det årliga skämtet som ändras varje år. 2014, första året med ett riktigt skämt, hade alla NPC's i Silvergladebyn bytts ut till bröderna Summers under dagen. Jag tror nästan de fick se ut så under resten av veckan, innan byn fick tillbaka till normala utseende igen. 2015 förkunnades det att alla lampor i spelet skulle stängas ner, inklusive solen, för att spara på miljön. Efter att ha ridit runt i mörker i kanske 20 sekunder kom det upp en fin "April april"-skylt.
 
   2016 är året för King Kongs avlägsna kusin och Shire-Zilla har flyttat in i Fort Pinta. Chocken första gången man rider runt hörnet och ser en enorm Shirehäst som står där och ser allmänt göllig ut!
   För att köpa herr Shire-Zilla krävs det inte särskilt mycket. Han kostar 25 SC och kräver bara att man är på level 1205 (så långt har ju de flesta nått) samt att man är superpopulär med Fort Pinta och är bästa kompis med James- oj då, där föll det. (Skämt åsido, Supershiren är årets aprilskämt och det går alltså INTE att köpa den.)
 
   "Oh dear... har Goliat felparkerat sin häst?"
 
   Statsen är ju helt underbara, nästan 1000 i Styrka men 17 i Vighet x) Notera "Båt med giftigt avfall"...


signe swordstar

Minns förra årets april skämt, det med solen... DET VAR SKIT KUL!!!

Emma

Hahaha mm april skämmten är ju nice xDD Ps fyller år imorgon också

HorseLove

Hehe! Trodde först att supershiren var en bugg! Men det var det ju inte! Jag fyller år idag! ;) (inget skämt) och min bff's häst fyller år imorgon!

Bianca Waterlund

Det var ju flera som blev ledsna på riktigt eftersom den inte går att köpa! Ur många vill ha den ju! Jag vill verkligen att den ska komma tillbaks men kanske med lite lägre level krav och hällst ett rykte som finns. Rätt snabb... dags att tävla antar jag när man har den där skön heten... Fast jag undrar hur det ska gå med vårat hemstall... Har ni noterat att den inte har skor? Anledningen kanske är att skorna inte passade på hovarna som är större än min älskade start häst. Fattar ni!!! Bara hovarna var ju större än starthästarna!!! RÄTT stort!!! Jag hoppas att de kan komma tillbaks. Psst: Esme, du är så bäst♡☺

Svar: Kommer inte hända though, det finns inte en chans att spelet ska kunna köras med en sån stor häst! Skulle inte gå att rida på väldigt många ställen heller.
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Det första jag tänkte när jag såg hästen var 'Den är säkert full av trojanska soldater'. x)

Svar: HAHAHA could've happened
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.