Chrome Pointer

10 snabba

  • Om man hade obegränsat stallutrymme i hemstallet i SSO skulle jag köpa hästar typ varje vecka. Hästön, Jorviks svar på Azkaban, undviker jag så mycket det går!
 
  • Jag är jättesur över att det fortfarande är vita träd i Spegelträsket, haha. Älskade hur träsket såg ut innan snön kom!
 
  • Jag har två datorskärmar så då jag spelar Star Stable brukar jag titta på grejer som Qi, Marrilands Pokémonvideor eller The Graham Norton Show på den ena skärmen. Alltid på den vänstra though, jag vill ha spelet på den högra.
 
  • Sedan Skördebygden öppnade har jag alltid haft Jorvikstallet som hemstall och det skulle aldrig falla mig in att byta hemstall.
 
  • Jag gillar nail art. Väldigt mycket. Är inte särskilt duktig men tycker det är otroligt kul. Kanske ersätter det smink jag aldrig använder med färgstarka naglar?
 
  • Precis, jag använder (i princip) aldrig smink.
 
  • De enda SSO-videorna jag någonsin tittar på på YouTube är The Star Stable Show.
 
  • Folk brukar fråga om det inte är svårt för mig att komma ihåg namnen på alla hästarna jag har på SSO. Nope. Inte alls. Men, det vore kul om hästarna skulle få sig en bild på sig själva bredvid deras namn då man skickat dem till Hästön och kollar upp den på anslagstavlan. Det skulle kännas som om man hade lite mer kontakt med dem.
 
  • Jag är superkräsen med vilka SSO-konton jag följer på Instagram. Jag vill få en speciell känsla av postarens flöde och jag följer aldrig någon om jag inte gillar bilderna.
 
  • Varje gång jag spelar in videor spelar jag in minst två på raken. Jag bara avslutar klippet, dricker lite te/kaffe och kör på nästa klipp. På en bra dag spelar jag in fyra-fem stycken, med raster på upp till 20 min emellan. Då jag ska spara ut dem i Sony Vegas gör jag det under natten, eftersom det tar sån lång tid och kräver så mycket av datorn, så jag drar igång renderingen innan jag borstar tänderna, släcker ner skärmarna och tagentbord och allt och låter datorn tugga över natten. (Mitt rekord på en dag är nio videor. Det var då jag började spela in videoserien som kommer efter episod 2 av PennyGirl - längtar efter att kunna spela in mer, det är så sanslöst roligt!)


Alanis Moonstorm

Känner igen det där med att rendera över natten. Fast jag gjorde det på skolan då xD rekordet var en fyra minuter lång filmsnudd jag renderade ut på en vecka. Alltså, datorn renderade konstant i en vecka. Det var 3D-rendering dock dock, hade 25 fps och det tog den typ 48 min att rendera ut 1 bild. Man bah tack, livet. Var en massa vatten och reflektioner och grejor som gjorde det kaos att rendera.

Sådär, där har du lite inblick i livet som 3D-student ockå xD

Svar: Men gud
Esmeralda Silverforce

Diana Sweetgirl

Är det bara jag som ÄLSKAR att det är vita träd i träsket? Tycker det är såå snyggt!! :D

Svar: Du är nog ensam haha
Esmeralda Silverforce

Luna

Jag har innan rapporterat in det där med de vita träden. Här är svaret:

Hej!

Tack för att du rapporterar in detta till oss, våren kommer lite senare till Månskärebyn i år så träden är fortfarande frostiga där. Vi får se när det blir tillräckligt varmt så att snön smälter även i trädtopparna. :)

Svar: Fullt medveten om det, men tycker fortfarande det är vedervärdigt fult!
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Håller med om det där med spegelträsket. Det kändes faktiskt konstigt att det var snö där till att börja med, stod det inte någonstans att de varma källorna gjorde att träsket alltid var varmt och fuktigt? Hatar när man blir missinformerad. ;_;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.