Chrome Pointer

Westknight

   Västerns riddare Porthos, med den bastanta kroppen efter en Frieserhingst och den ovanliga färgen undan ett Appaloosasto, är lite som lugnet före stormen. Andra hästar undviker honom, med undantaget Aramis, som är hans närmaste flockkamrat. Inget ont finns i denna häst, om han inte blir provocerad, men flockkamraterna vet bättre än att försöka. Otroligt lojal mot sin ryttare och gör allt han blir tillbedd om utan minsta tvekan. Mycket stadig på foten, väldigt uthållig och dessutom väldigt stark, och lämpar sig väl för långa distansritter.
 
 
   Namn: Westknight
   Tilltalsnamn: Porthos
   Namnbetydelse: Westknight betyder "Västriddare". "Väst" är en hint mot Hogwartshuset Hufflepuff, vars grundare tros härstamma från Wales. Porthos är en fiktiv person i Alexandre Dumas roman De The Musketörerna.
   Född: 2006
   Ras: Frisisk Sporthäst
   Lynne: Varken hög eller låg i rang, men andra hästar hyser respekt mot denna jätte. Vänlig men oerhört tuff och den självklara hästen att ha med sig i tuff terräng.
   Level: 15
 
 
 


Alisa Goldstone

Har en gissning på vilken denna hästen är! Om jag inte är ute och cyklar är det den vit svart ''prickiga'' som finns i FP? (rätta mig om jag är fel med området nu, haha)

Mvh Alisa

Svar: Jo, det har man kunnat se ett tag i inlägget "Mina hästar" :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.