Chrome Pointer

Southknight

   Söderns riddare d'Artagnan är rent av ung och dum. Denna unga häst pressar gärna gränser och det är omöjligt att hålla hans man och svans i god trim då han gärna ger sig in i fighter med hästar som är långt mycket äldre och klokare än han är - vilket ofta leder till småskador och avslitet tagel, trots att han aldrig ger sig i första taget. En liten manlock vid manken växer alltid ut vit efter en skada. d'Artagnan är trots sin oaktsamhet en modig häst som litar på sin ryttare till 100%, oavsett situation.
 
 
   Namn: Southknight
   Tilltalsnamn: d'Artagnan
   Namnbetydelse: Southknight betyder "Sydriddare". "South" är en hint mot Hogwartshuset Gryffindor, vars grundare tros härstamma från södra England. d'Artagnan är en fiktiv person i Alexandre Dumas roman De The Musketörerna.
   Född: 2011
   Ras: American Quarter Horse
   Lynne: Oaktsam, ibland på gränsen till rent dum och har dålig respekt för äldre och klokare hästar. Vänlig och tycker mycket om människor.
   Level: 15
 
 
 


Meja Starbridge

Fin!

Siri

asså dör han är så söt

Corinne Slowpaw

Jättefin edit :)

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.