Chrome Pointer

Söker någon häst?

   Någon som söker en foderhäst över vintern? Snäll äldre vallack, ca 153 cm hög. Kan ridas av i princip vem som helst men tenderar att bli lite "glad" på vintrarna, måste inte ridas varje dag och bör inte tränas väldigt hårt. Supersnäll att hantera men krubbiter och måste gå ensam i hagen då han är lite dum mot andra hästar. Står just nu i Sörmland och vill vara utlånad till i juni. Hojta till om det är av intresse så kan jag vidaredirigera till ägaren :) (Jag känner ägaren liksom häst och kan lova och svära att det är en vänlig häst med engagerade och kunniga ägare!) Om du som är intresserad är under 16 bör du ha hästvana föräldrar.
 
 
   Jag har haft en riktig pissdag, haha. Det enda bra är att det nu är bestämt att min foderhäst flyttar hem i november! WOOOO! Blev inte hästen som var på kartan i somras, men jag tror det kommer bli otroligt bra med den här nya kompisen som jag säkerligen kommer ha ett stort antal roliga upplevelser med c:
 
   Jag ska nu fixa en liten ikon till min bloggmeny här till vänster, så att ni i framtiden jättelätt kan hitta bland de videoserier jag spelat in! Ska fundera lite på exakt hur det ska vara upplagt, men jag hojtar förstås till då det är färdigt :) Jag har mina anledningar att lägga lite extra krut på videoserierna just nu - då man inte har all tid i världen gäller det att prioritera det som i slutänden är lönsamt!
 
   Jag har förstås kikat lite på dagens uppdatering i SSO, mest via sociala medier. Jättefina nya hästar! Vet inte om jag ska köpa någon, iaf inte just nu, men jag tycker alla tre var jättefina!
   Det var det för stunden - har en massa grejer att ordna ;)
 
 






Maja

Hej! Är hästen flyttbar till ett annat stall eller en annan ort/stad?
Kram

Svar: Japp!
Esmeralda Silverforce

Tindra Lightbell

Hejsan!Vi funderar på att skaffa foder häst :) Då min blivande häst ska bli inriden ;) Du kan gärna skicka ett mail eller på sso (finns på air star)


Mvh Tindra Lightbell :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.