Chrome Pointer

Snabb nostalgitripp

   Om vi snabbt ska spinna vidare på morgonens spår om att jag är gammal och grinig (vuxen är inte alltid kul att vara - har stått från att jag kom hem från jobbet fram till nu och lagat lunchlådor för en vecka framöver) så kan vi snabbt prata lite om nostalgi. Under en fikarast på jobbet idag spånade vi in på gamla tv-serier - eller rättare sagt, gamla barnserier. Typ morgonklassiker som Rummel och Rabalder (♥), men en av grejerna som kom upp är Kannan.
 
   Minns någon Kannan? Inte bara serien på SVT, utan spelet? Jag minns att jag spelade PC-spelet Kannan både hemma och i skolan, för vi hade någon kopia av spelet på fritids. Jag minns att jag tyckte väldigt mycket om det, men att jag tyckte det var lite läskigt - och jag är SÅ frustrerad just nu, haha, för jag har inte en aning om vart min kopia är och det verkar inte gå att hitta bilder från spelet på nätet? Är det någon som minns Kannan och har lite konkreta minnen från det att dela med sig av? NOSTALGIIII, jag vill jättegärna höra lite om spelet så att man minns mer om det!
 
 
   Okej, de fossiliserade grejerna är över för det här inlägget. Nu är det dags att hoppa in i SSO och testa nya uppdateringen! Jag har varit väldigt förtjust i de uppdrag som kommit på sistone så jag tror detsamma kommer gälla för det här.
   I övrigt har den nya launchern kommit, och SSO's hemsida har fått en ny Halloween-look några veckor i förtid. DÖSNYGGT! Men först, launcher:
 
  • Man kan välja språk både före och efter att man loggat in
  • Man kan se senaste nyheterna I launcher (lovely)
  • Launchern har länkar till spelets sociala medier
  • Launchern kommer ihåg ens email, så man behöver bara skriva sitt lösenord. Superpraktiskt, men tyvärr använder jag mig av olika konton så det hjälper inte alltid så mycket, haha. Men en klar förbättring!
  • Man kan direkt från launchern 1) gå till sitt konto på spelets webbsida och 2) köpa Star Coins
  • Man kan direkt från launchern komma till SSO's YouTube genom att klicka på en video
  • Launchern är SÅ mycket snyggare än den gamla, trots att jag personligen hellre hade haft snygga bilder från spelet än de där andra bilderna i annan grafik på den
   Det var det för nu. Jag ska spela SSO -och tänk, TÄNK om Esme Silverforce i och med denna uppdragsserie når level 18? (Vågar inte riktigt hoppas, men kaaaaanske...)
 






Meja

Håller tummarna för Level 18. Själv kan jag inte logga in, fast en vi har bra Internet. ._.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.