Chrome Pointer

Northknight

   Nordens riddare Aramis är snygg, och det är han väl medveten om. Denna hingst kan omöjligen gå förbi ett sto utan att blåsa upp sig och visa upp sig från sin absolut bästa sida, men samtidigt är han en klok häst som släpper sin hingstighet så fort som en uppgift står framför honom. Han älskar att utmanas och saker som trickträning är något han uppskattar, då han gärna skapar nya band med människor. Han är inte den snabbaste hästen i stallet, men däremot syns han på dressyrbanorna där hans flytande gångarter gärna kniper åt sig höga poäng.
 
 
   Namn: Northknight
   Tilltalsnamn: Aramis
   Namnbetydelse: Northknight betyder "Nordriddare". "North" är en hint mot Hogwartshuset Ravenclaw, vars grundare tros härstamma från Skottland. Aramis är en fiktiv person i Alexandre Dumas roman De The Musketörerna.
   Född: 2007
   Ras: Morganhäst
   Lynne: En charmerande häst som älskar att visa upp sig. Klok, men går oftast efter första instinkt.
   Level: 15
 
 
 
 


Busigast123

Ravenclaw 4ever <3

Fiona Underland

Så grymt fin häst. :)

loa schroderus

hej vart köpte du denna hästen???

Svar: Firgrove!
Esmeralda Silverforce

Josefine Pinksister

Hej Esme!
Jag undrar om morganhästen är snabb utan utrustning också? Jag är bara lite nyfiken☺Älskar att läsa din blogg och om dina hästar!

Jag undrar vilken häst som du rekommenderar om man vill ha en supersnabb häst? Kram och ha en bra dag♡
/Josefine Pinksister

Svar: Alla hästar i spelet är lika snabba, förutom ponnyerna, så rasen gör faktiskt ingen skillnad alls!
Esmeralda Silverforce

Ella

Hej Esme!
På SSO så heter jag också Penny=Penelope,men jag bara undrar har du några bra namn på hästarna? För att jag ska köpa en häst och jag vill så gärna ha ett bra namn till min häst. Och jag ska köpa den svarta Shiren på paddockön,alltså jag menar den med en vit slinga på blasen där vid hästens nos och nedanför manen som hänger vid ögonen😊 Mvh Ella❤️️

Svar: Jag tycker det är alldeles för svårt att namnge andras hästar - försök hitta något du känner att du trivs med bara!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.