Chrome Pointer

LEVEL 18!!!

 
   YAY! Härligt att äntligen nå level 18, har varit lite surt att vara så nära så länge. Enda negativa var att jag var lite stressad då jag gjorde uppdragen, eftersom det var så sjukt mycket folk. Drömfunktion skulle fortfarande vara att kunna dölja andra spelare, haha. Chatten kunde gärna få vara kvar så man kunde skriva, men att kunna dölja spelare så att man faktiskt ser vad uppdragen ens går ut på... Att dölja alla förutom vänner/klubbmedlemmar skulle vara en minst lika bra grej. Nu vet jag att det antagligen aldrig kommer hända haha men drömma kan man alltid.
 
 
 
   Uppdraget då! Mandy från Jorvik City kom till Moorland för att söka upp en hemlig halvsyster. Miranda Moonbell pekade ut för mig att det var väldigt likt ett avsnitt av Stallkompisar (minns ni den serien? Nostalgiiii) där Kristie hade en halvsyster som kom till stallet. Jag kände igen det, men jag har nog aldrig sett avsnittet.
   Iaf, jag tycker det, precis som alla uppdragsserier på sistone, var en rolig och bra uppbyggd uppdragskedja. Jag gillar verkligen hur det blir mer och mer interaktivt! Vi får fundera, ställa frågor, hålla på med hästar, lära oss mer om karaktärerna i området, vi får se snygga cutscenes - jättekul! För ungefär ett år sedan var jag lite orolig över hur spelet utvecklades, undrade om det skulle kännas som samma spel, men jag tycker det blir bättre och bättre och förändringen är nästan 100% positiv.
 
   Det här med uteritter tillsammans med andra karaktärer tycker jag är sjukt kul. Jag får en liten tillbakablick till ett av mina favoritspel från barndomen, Full Fart i Stallet 2, där man kunde leda uteritter. Det här är dock snyggare och roligare! Gillar hur Mandy i den här uppdragsserien pratade och frågade om saker. (Men var är hjälmen? Huga, använd hjälm på hästryggen!)
 
 
   Som jag sa om uppdragskedjan med Freja och klippkobran så gillar jag verkligen då man får tänka till lite. De här "förhören" av en karaktär får det att kännas som att man faktiskt gör något, vilket är sjukt roligt. Kul är det också då det finns flera olika svar. Jag märkte här att ibland kunde flera olika alternativ vara rätt, vilket jag också gillar. Man kan tänka på olika sätt - men ändå ha rätt.
 
 
   Under dag två av uppdragen fanns det två uppdrag där även hästen fick XP. WOHO! Dels "tävlingen" där man jagar ikapp Mandy innan hon lämnar Silverglade, dels även på vägen från Fort Pinta till Moorland. Och är inte det logiskt? Jag tycker det är jättebra att även hästen får XP då man måste rida över längre sträckor för att avsluta ett uppdrag, för det är väl bara logiskt? Nu var det inte mycket XP heller, det var typ 40 i det andra uppdraget, så det gör inte mycket skillnad. Tycker dock det är en fin detalj - och flera uppdrag kan sluta i ett lopp mindre i levlingsrundan, hehe.
 
   Nejmen, I'm happy! Ser alltid sjukt mye fram emot nya uppdrag nuförtiden. Vad tyckte ni om den här uppdragskedjan? Vad tyckte ni bäst om och vad tyckte ni minst om? :D






Stephanie Diamondfall

Tyckte om uppdragserien, dock lite kort om du frågar mig. Men nu vill jag bara ha mer uppdrag för är såååååååååå nära att levla.

Tilde Darkstorm

Huh!? Förolämpad här! Vadå KOMMER IHÅG Stallkompisar, jag har alla avsnitt inspelade! Och tittar fortfarande på det... xD Klart jag 'kommer ihåg' Stallkompisar :D

Och du, om du bestämmer sig för att trappa ner ännu mer med bloggen, så stödjer vi dig. Ville bara säga det

Kram på dig Esme! :D

Angesabi

Minst-

Tävlingen. Fick göra om två gånger xD

Bäst+

Frågesport. Sååå fantastiskt kul!

Tea nånting

Aa, det första jag kom och tänka på när jag gjorde uppdragen var stallkompisarna. Nästan exakt samma händelse i dem!

Riley

Jag har två frågor, hoppas du kan svara på dom:
1. Kan man fortfarande göra uppdraget där man ska inspektera banan?
2. Mitt vatten i SSO är alldeles turkos blått, det ser jättefailat ut.. Det är inte som ditt, man ser inte igenom det. Hur kan man fixa det? (Har Mac.)
/Riley (jag har länkat till din blogg nu😀)

Svar: Vilken bana menar du? Och vattnet ser ut så på Mac, man kan inte göra något åt det :)
Esmeralda Silverforce

Signe Swordstar

Jag tyckte det var kul för det var så oväntat jag var helt säker på att hon kom från darkcore eller var en tjuv ja något sånt. det som inte var så bra var att den var så kort visst det var ju lite övernattning men ändå.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.