Chrome Pointer

Fyra år.

   För fyra år sedan satt jag grinig och febersjuk i sängen med datorn i knäet och slögooglade på allt möjligt konstigt man kunde tänka sig. En av slögooglingarna var på Star Stable, för let's be real, nörd som man var så bara väntade man på det där onlinespelet det ryktades om.
 
   Star Stable Online har funnits med mig i fyra år och jag är så tacksam över det här spelet. Det var en flykt och en trygghet då den mentala hälsan låg på botten, det var en del av att komma tillbaka, det ökade det obefintliga självförtroendet och har introducerat mig för människor som jag tycker väldigt, väldigt mycket om. Spelet kom helt enkelt in i en tidpunkt i livet där det hjälpte till att forma mig över kommande år.
   Jag har också lärt mig mycket nytt bara genom att spendera tid i spelets community. Jag som typ lite halvt kunde klottra på ett ark i Photoshop och peta på Windows Movie Maker har fått väldigt många nya upplevelser som varit väldigt lärande.
 
   Jag är helt enkelt väldigt tacksam, och väldigt glad, över hela den här upplevelsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Luna Friendstreet

Grattis Esme! Fyra år på Jorvik, inte dåligt! :D

Olivia Skydaughter

Oh vad roligt! Grattis! Men vet du vad som är ännu roligare? Eller nej, såklart du inte vet. Dum fråga.
Men till poängen! Mitt konto fyller också år idag! Dock fyller mitt två år, men lite roligt sammanträffande.
Grattis iaf, ha en bra sso födelsedag!
~Bjuder på telepatisk tårta~

Lucy Macwright

Grattis på din fyraårsdag Esmeralda Silverforce!

Svar: Tack Lucy MacWright!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.