Chrome Pointer

BadumPSCHHHHHH

   Jag har typ inte varit hemma på hela veckan, haha. Långa dagar hemifrån och väl hemma är jag så trött så jag typ inte pallar mer än att sjunka ihop som en rishög framför tvn. Ikväll kommer jag försöka spela in några nya videor, men annars tror jag inte är är hemma mycket i helgen heller... lika bra det, jag sover så dåligt så om jag är ute och rör på mig kanske sånt blir bättre ^^
 
   Jag har förstås inte hunnit med redigeringarna jag har på lut, men jag hoppas på att få åtminstone en av dem klar i helgen :)
 
   Esme och Gigi






Selma Frendtree

Hej Esme jag satt och läste i global kl cirka 16:50-17:00 och när du skrev att man inte ska ta upp döden i sso så blev jag lugn för att du verkade så lugn.Jag är rädd att det ska hända min skola men när jag går in på din ,yt och blogg eller helt enkelt ser på det du skapar så försvinner dom tankarna så länge som jag kollar på dig.Tack för att du ger mig lugnande med det du skriver i global bästa Esme¤ I LOVE YOU jag kommer aldrig sluta kolla på det du gör!

Rosalie Silverside

Hej Esme! Jag undrar om du någonsin har spelat Springdale-spelen? Jag fick ett i julklapp för nåt år sen, och upptäckte snabbt att det liknade starstable online. Det är gjort av Hidden entertainment, men är inte så händelsefulla. De tar kanske 1-2 timmar att spela ut ett, och då gissar jag bara. Men ändå! :3

Svar: Har alla fyra :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.