Chrome Pointer

Allt bra med er?

   Jag håller på att bli sjuk så jag är lite nere. Övertrött och omotiverad. Sitter i princip och väntar på att klockan ska bli så mycket så att man vågar gå och lägga sig utan att vakna igen mitt i natten.
 
   I morgon är det Halloweenuppdatering då! Jag sätter mig troligen och spelar in uppdateringen redan på torsdag och försöker få upp videon så tidigt som möjligt; vet att många är intresserade av att se uppdateringen på film.
 
   Får se om jag återkommer redan i morgon eller om det blir på torsdag, fokus ligger på att bli lite piggare och gladare igen :)






Amanda ightninggirl

Huff, du får ha god bedring! :) Gleder meg til oppdateringen! :D

Zsuzsanna Shadownight

Har precis blivit förkyld. Synd då jag nu har fått höstlov. Längtar tills uppdateringen i alla fall! Mår nog lite bättre då när din uppdaterings video kommer upp! :D

Krya på dig! <3

//Zsuzsanna Shadownight

Leah Purplepie (världens fulaste namn)

Krya på dig ! <3 några i familjen har blivit sjuka nu på höstlovet.. men jag har klarat mig ... Det är iallafall nått kul, att din uppdaterings video snart kommer upp :)

Meja

Hej Esme! Jag har en fråga bara som jag tänkt på.
Är det en Bugg att man kan köpa en häst/ponny och döpa den till något på t.ex ryska? :P

Åh så kul med nya Halloween uppdrag! Äntligen! Och Spiderpig. *-*
På Teasern de lagt ut ser de nya uppdragen riktigt spännande ut!

MVH// Majs.

Svar: Precis som redan svarats i en annan kommentar så är det bara att sätta igång spelet på ryska för att kunna döpa en häst till ett ryskt namn!
Esmeralda Silverforce

Juliette Southstar

Hej! Jag undrar om du ska lägga upp en video på vart alla spöken finns, kommer du att göra det?

Leah Purplepie (världens fulaste namn)

Meja, man kan sätta spelet på ett annat språk, t.ex ryska.. för då kan man döpa den till nått på ryska <3

Kendra Hawkson

Krya på dig Esme! :)

Nikki

Åh kära esme, känn ingen press att behöva lägga upp videos, just nu mår du dåligt och du borde fokusera på att bli bättre inte att behöva få upp en ny video! Tycker att du lägger för mycket press på dig, villket inte är bra för hälsan över huvudtaget, känn dig inte tvingad att lägga upp videosar för vår skull, du mår dåligt och man ska respektera det, du lägger FÖR stor press på dig själv! Men krya på dig iallafall 💕

Luna Cloudhurricane

Krya på dej ESME du behöver aldrig känna dej pressad f
Av oss ( dina tittare) känn ingen press på dej.. Krya😘
😘 //LUNA CLOUDHURRICANE



Älskar din kanal ❤❤❤❤❤

Antoinette S

Krya!♥♥ Väntar på videon för vill gärna se det nya halloween uppdraget om du ska filma det för kag har int ännu sluppit in i GÅD.

Sienna Slowmoutain

Hej! jag prenumenerar bara på en kanal. det är Esmes!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.