Chrome Pointer

Dagens i-landsproblem nr 1:

   Man har lite för trevligt på jobbet med roliga kollegor så man pallar aldrig åka hem utan stannar där alldeles för länge
   Dagens i-landsproblem nr 2:
   En häst ska levereras till ett stall i morgon och chauffören tyckte plötsligt att det kunde vänta i några dagar så jag fick för en stund sedan ett upprört samtal från en nybliven hästägare som på en minut och fyrtiotvå sekunder svor några fina ramsor över människor som inte håller vad de lovar innan det blev ett "bara så att du vet vad som händer just nu" och sedan ett "klick" i luren.
 
   Så intressant kan livet vara ibland.
 
 
   Nu har alltså en spöktunnel kommit till SSO! Har spelat in det på video och det ska upp på YouTube - mer för principen än något annat. Jag tycker den var sjukt kul och den påminde rätt mycket om den spöktunneln som finns på Ölands djurpark - komplett med grejer som egentligen inte alls är läskiga på sina ställen, men som man rynkar på ögonbrynen åt och tänker "va farao gör den där?"
   På tal om liknande grejer så har jag skrivit en rad eller två (möjligen även tre) om uppdragen med ett visst monster. Kommer upp i morgon - så håll koll! På tal om mer ovanstående grejer så dyker det upp en video nån gång också. När? Typ då man har tid att sitta barnvakt åt en dator som renderar en video.






Dasha Easthome

Hej!

Tänkte bara dela med mig av en ide xD

Det vore coolt om busskortet t.ex om man köper ett säsongskort att det försvinner efter en säsong så man måste köpa ett nytt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.