Chrome Pointer

Terränghinder!

   Okej, så vid det här laget vet alla att mitt stora intresse i livet är hästar. Jag tittar väldigt sällan på tv men då jag verkligen vill titta är det oftast pga ridsport. Då jag var ensam på hästgården i helgen kunde jag därmed passa på eftersom de har kanalen Horse1 (som jag inte har hemma, buhäää) så jag lade mig i soffan, fick ofrivilligt en cocker spaniel på magen (nio års bekantskap och hunden tycker bara om mig då vi är helt ensamma) och slog på tvn. Och jag hade tur, de visade terrängdelen från 2014 års fälttävlan i Badminton! (Åh gud, häromåret var jag tvungen att förklara tävlingen för mina stallkompisar som inte visste att det var en fälttävlan; "gosh, jag trodde du menade att man spelade badminton till häst")
 
   Så, här kommer poängen (som jag har snackat om många gåger förr men det är ett bra ämne) - terränghinder. Så många häftiga terränghinder som det visas exempel på i de där tävlingarna! Många av hindrena skulle göra sig superbra i hästspel. Terränritt är ju en del av My Horse And Me 2 och under mina Ride Through-videor av spelet har jag pratat lite om variationen på hinder. Det är nämligen många olika roliga typer som syns i det spelet. Arvet från Rosemond Hill är också ett utmärkt exempel. Höstryttaren är ett utmärkt exempel. (Jag ger min inte innan den fantastiska banken från Höstryttaren är en del av SSO, haha)
   Nejmen det finns liksom ingen gräns för hur långt fantasin kan ta terränghinder! Diken, vattengravar, murar, häckar, stockar, upphopp, nedhopp, allt i olika design. Jag skulle älska ett riktigt proffsstall i SSO. Vi har den mysiga ridlägerstallet (Moorland), turistattraktionen (FP), det traditionella stället (Vingården), det legendariska stället (Jorvikstallet) och typ inte mye mer än så, men jag skulle vilja se ett riktigt proffsstall med modern anläggning och en hejdundrande terrängbana. Går det utanför det vi känner till om Jorvik? Antagligen, ja, eftersom det är en rustik och gammeldags ö. Men då hästarna är det alla på denna ö lever för, borde det inte finnas minst ett stall där det satsas till tusen? Med en asgrym terrängbana? Med varierande hinder? Hoppas kan man alltid, hahaha...
 
   Länk till varje bildkälla genom att klicka på bilden!
 
 
 






Alanis Moonstorm

Alltså, den första bilden!♥ Den hästen måste verkligen vara beredd att hoppa precis allt. "Enorm groda? Jag är på!" typ.

Stina graylee

Guuuuud vad coola hinder!:0

Lucy Macwright

WOAH snygga hinder *-*

Nora Masterbridge

Så fina hinder *.*

Men kom att tänka på att Jorvik City kanske blir en stad, och JC är ju modernt, kanske vi får ett supermodernt stall med ascool terrängbana där isåfall :)


Glömde namn xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.