Chrome Pointer

Spelets bästa ridbana

   Esme och Helios
 

  Jag tror inte det är bara för att jag har hemstall i närheten - jag tycker väldigt mycket om paddockön för dess fina ridbana!






Rose

Jag tycker också väldigt mycket om den, men skulle vilja ha bort buskarna som är på banan och ha bokstäver i alla paddockar :)

Svar: Bokstäver klarar jag mig utan, men jag håller med om buskarna!
Esmeralda Silverforce

Klara Eaststar (Busigast123)

Jo Esme, jag vill bara upplysa dig om en sak, jag vet inte om jag är den ende men när jag går inte på en av kategorierna t.ex. "Ris och Ros" eller "Redigering och teckning" så bläddrar man ner och läser inläggen och så kommer man längst ner där det står "tidigare inlägg" och man kan trycka på det, det går inte, det står: "Sidan hittades inte" och det är synd :( för jag gillar att gräva i gamla inlägg o så men Aa :(

Svar: Jag vet, jag stör mig oerhört mycket på det. Har försökt hitta en lösning i flera månader men jag hittar verkligen ingenting som kan hjälpa mig att få ordning på problemet...
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Klara, så är det för mig och har varit jättelänge. Men jag har inte orkat sagt til.

Camila Ponigirl

oohhh så søt araber

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.