Chrome Pointer

Number 1

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Blev helt lycklig när jag såg att de ganska nyligen tillagda klubbtröjorna med nummer bara kostade några hundra JS, så inhandlade både den blåa och den röda med nummer ett på. Efter att ha funderat lite på vad jag skulle använda dem till kom jag på att även om de ser ut att höra hemma på någon form av klubbaktivitet så kan de likaväl användas under en mysig strandritt. Återigen får Pirat vara med och modellera en outfit, men från och med nästa gång ska jag se till att variera hästvalet mer! ^^
 
 
Hjälm: Fiskebyn - Tröja: Jorvik Citys galleria - Handskar: Vingården - Byxor: Goldspurs gård - Skor: Lifetimegåva
 
Träns: Valedale - Sadel: Uppdrag - Schabrak: Jarlaheim - Benskydd: Jarlaheim


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.