Chrome Pointer

Lär dig Webbdesign - Google Translate på bloggen

   Ja, det är väl en kul grej? Ett sätt att säga "Välkommen in" till utländska läsare är att göra deras besök på din blogg lite enklare med en translate bar.
   Men, vet ni? Det finns redan en jättebra guide till det här på Designadinblogg.se, så jag kommer hänvisa dit idag. Länk HÄR!


Ruby dolphincake

Ehh fattar ej??? 😕

Liv Catpaw

Var skapade du din blogg? Kan knappt nåt sånt om blogger hehe. Hittar ingen stans vilken blogg domän typ som du skapade det av?

Svar: Använder Blogg.se!
Esmeralda Silverforce

Rebecca Sunberg

Hur gör man för att ändra typsnitt i rubriken på sitt inlägg? :)

Astrid Wintervalley

Åååå Esme rädda mig! Håller på att drunkna i kodningsvärlden!

Nejdå, men det tar tid att lära sig! :)

Therese Silverstream

Hej Esme/Penny! Jag älskar din YT, Blogg och din wiki! DU ÄGER UT ALLA YOUTUBERS!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.